Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V4-lunsj fra Gävle

Gävle byr på en spennende V4-lunsj onsdag. Vi har naturligvis jobbet godt i arkivet, og byr på flere helaktuelle objekter. Du tar vel rygg?

Lerum med V75-systemfullklaff på Umåker 25. desember
Undertegnede kom ikke til mål på de flate bongene denne fredagen, men ALT av systemer satt (fire andeler a Kr.1 495, fire andeler a Kr.1 000, ti andeler a Kr.400, tyve andeler a Kr.200, og 20 andeler a Kr.300). Disse systemene betalte ut fra Kr.11 913 til Kr.12 057,-. En siste info bong (fire andeler a Kr.750 ) satt også som den skulle, og den betalte ut Kr.12 864,-.

I V4-spillet til samme bane suste de fleste V4-bongene inn, og prisene var fra Kr.500 (fire andeler a Kr.125) til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Disse betalte ut Kr.4 243 hver seg.

Snoken med V75-systemfullklaff til Ålborg 29. desember
Vi kom dessverre ikke i mål med de flate bongene til Ålborg denne kvelden, men systemene satt som de skulle (fire andeler a Kr.995 / ti andeler a Kr.400 / tyve andeler a Kr.200), og de betalte ut Kr.36 961 hver seg.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Gävle byr på en åpen og spennende V4-omgang til lunsj onsdag. Flere av løpene er veldig åpne, og det vil overraske oss om det ikke kommer en skrell eller to.

Vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Edwardscissorhands – Innledningsløpet er meget jevnt, og her kan det skrelle. Vår ide er ikke alltid helt flekkfri i aksjonen sin, men er ganske bra når den bare traver. Sist var den innom galoppen ca 400m fra mål, tapte litt, men kom fint tilbake nedover oppløpet. Formen er bedre enn raden, her støter den på helt riktig motstand, og den må passes.

V4-2 : 1 Sol Sota – Her er det åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide har enda ikke fått vinne, men har en veldig billig oppgave foran seg, og bør dukke opp på foto. Fullførte fint på en bra tid sist, og den holder en veldig bra form. Fra tet/rygg leder kjemper den om seieren, og må med på alt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 1 Hattusa – Er kun 3-år, men dette er slett ingen dum hest, og den skal bli spennende å se i regi Jasmine Ising. Hun har nemlig fått den inn på stallen, og dette er en meget flink hestejente. Hattusa er kjapp fra start, og det er første gang ut en slik skal prøves. Neste gang kan den være «oppbrukt»…

V4-4 : 2 Helluva AM – Blir TUNGT betrodd i finalen, og dette kan naturligvis dreie seg om tet og slutt. Holder toppform, men vær litt OBS på at den nå møter eldre hester, og flere av disse er meget bra. Vi nøyer oss derfor med å sette storfavoritten først, og avstår fra et bankerspill.


Kommentarer til denne saken