Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V4-lunsjen mandag så betalte undertegnede sin minste bong på Nettavisen (Kr.160) ut Kr.880. Om kvelden så ble det også fullklaff for undertegnedes minste V65-bong til Kr.240 på Klosterskogen , og den betalte ut Kr.2 848,-. I lunsjen til Hagmyren jakter vi nye gevinster, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Apache – Var ikke på topp sist, og det er klart at slikt gjør oss noe usikre. Dette er dog en traver som aldri har tapte når den har gått i tet (vunnet 3 av 3), og vi regner med at Österling kjører den foran i et løp som dette. Nå er det noe hardere i mot, men er den på topp så vil den lede dette lenge. Settes knepent først, men løpet ellers garderes bredt.

V4-2 : 1 Belive In Frost – Er veldig på riktig vei, og den gjør seg ikke bort her. Fullførte godkjent sist, og gikk altså 15,2 (15,2/2140ma), og den tiden er raskere enn hva superfavoritten 11 Sun’s Exciting noen gang har gått… Skulle det bli tet for vår ide så vil den lede dette lenge, og den er litt spennende. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Nova Tabac – Fullførte klart bra fra dødens sist, men det er ikke slike opplegg denne skal ha. Nest sist ble den sittende fast, og så fin ut i målgangen. Fjerde sist dundret den til tet, og kom alene til mål. Er flink fra start, og vi er litt inne på at den kan lede et småbillig løp som dette fra start til mål. SPILLES!

V4-4 : 1 Solkattens Chiron – Kom ut i ny regi sist, og var meget god direkte. Fikk en elendig start, men kom likevel etter hvert frem i dødens. Vant siden veldig enkelt, og viste 15,4/2000m etter den dårlige starten. Om ikke sporet blir en felle så gjør den seg ikke bort med slike betingelser, og den prøves som en frekkis i en ellers ganske fin finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.