PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I går satt tipsene som de skulle i V4-lunsjen, og bongen til Kr.480 betalte ut Kr.2 439,-. I dagens V4-lunsj til Östersund jakter vi nye gevinster, og nå skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Speedy Tilly – Har en svært passende oppgave foran seg i innledningsløpet, og er den bare på hugget for dagen så må dette dreie seg om en stor sjanse for tet og slutt. Raden er ikke den beste, men den gjør altså sine klart beste løp når den kommer foran, og fjerde sist lekte den hjem løpet fra tet etter en avslutning i 10-fart. Skal stå klart først her.

V4-2 : 6 Emmy Lo M.R. – Dette løpet er VIDÅPENT, og her anbefaler vi en bred gardering. Ideen er en god del bedre enn raden, og den duger normalt godt i svært overkommelige omgivelser som dette. Kommer ut etter en liten pause, men står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Firefoot – Er BEST, og vinner dette om den leverer på topp. Har dog ikke imponert oss på slutten, og formen har vært mye bedre enn dette tidligere. Grei favoritt, men vi kan ikke anbefale noe bankerspill før den viser litt ordentlig form igjen. 6 Bang Boomerang – Spurtet bra nest sist, mens det ble galopp sist. Møter helt riktig motstand, og skal med på en tidlig gardering.

V4-4 : 7 High Flyer V.S. – Går ned minst en klasse når det gjelder motstand i finalen, og den er svært spillbar. Gikk en sterk sluttrunde i tøffe omgivelser sist, mens den ble sittende fast nest sist. Har vinnerform i kroppen, og får kusken til styringen så duger den godt i et løp som dette. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»