Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V4-lunsj fra Sverige

Det er ikke veldig lettløst i dagens V4-lunsj, og her går det fort mot fine kroner til de med riktig rekke. Vi jakter V4-suksess med flere svært interessante objekter!

Lerum med solide V64-vurderinger til Rättvik 12. juli
Undertegnede hadde en klar feeling for at megafavoritten Don Fanucci Zet kunne være i trøbbel i denne omgangen, og det viste seg å stemme. Ideen Brother Bill lekte nemlig hjem løpet fra tet. Den store bongen til Kr.1 944 hadde også med steindype Calla Frontline (8-valg). Utbetalingen stoppet på fine Kr.9 168,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Hagmyren byr på en svært spennende lunsj denne torsdagen, og det er en omgang med et solid potensial. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukende med følgende:

V4-1 : 11 Høstbo Wille – Har ikke den beste raden, men er den beste hesten? Er MILEVIS bedre enn denne raden, og gikk et bunnsolid løp etter galopp i kulissene sist. Var ikke tom over mål, og vi likte den svært godt. Står ikke tilbake for noen av disse, og sjansene for seier må være gode. Hadde faktisk kun 6,7% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips… Det sier vi TAKK til!

V4-2 : 6 Gazoline Mearas – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den ligger veldig i skorpen. Fikk aldri sjansen sist, og kom til mål med krefter igjen på en knallgod tid. Er ute i riktige omgivelser nå, og vi er klart inne på at den kan ta opp kampen mot favoritten. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 1 Västerbo Frisky – Har en svært passende oppgave foran seg, og dette kan utmerket godt dreie seg om tet og slutt. Kjørte seg ganske tidlig til tet sist, og holdt sikkert unna. Gangen før møtte den bedre hester enn dette, og solgte seg dyrt fra tet. Leder lenge, og det er snakk om en motivert favoritt.

V4-4 : 7 Kavata – Dette løpet er egentlig skrevet ut for streken, og vi er fullt klar over at vår ide helst skulle stått der. Kavata er dog såpass grunnkapabel at den kan skrelle om det bare skulle klaffe fra tillegget. Er stadig noe bedre enn raden, og duger altså på sitt beste. Vår ide i et ellers veldig jevnt oppgjør.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.