PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Visby byr på en SVÆRT spennende V4-lunsj denne tirsdagen, og dette er en omgang vi liker skarpt. Vi går tynt i V4-2, men de tre øvrige løpene garderes, og ingen skal bli overrasket om det skreller til et par ganger i denne V4-omgangen. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 12 Fauntleroy – Innledningsløpet er svært jevnt, og her skiller det fakta lite. Vår ide var meget god på forsommeren, men mistet så formen, og ble tatt ut av løpene. Kommer nå ut etter pause, og er bare formen sånn noenlunde etter oppholdet så duger den godt i et løp som dette. PASSES! 6 Miss Youniverse – Viste stor fart mellom et par galopper sist, og den varslet form direkte etter pause. Får den bare aksjonen å stemme så skal sjansene være fine. Må med på en tidlig gardering.

V4-2 : 3 Teton Aboveall – Har vært matchet mot betydelig tøffere hester enn dette, og kan nesten ikke få en finere oppgave enn hva som her venter. Fjerde sist stod den til 11x flesket mot storkanonen Calgary Games… Sist kom den frem i dødens, og var meget tapper i nederlaget. Er veldig sterk, og den tåler å bli brukt underveis. Tar en etterlengtet seier i billige omgivelser?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Super Nice – Er det beste objektet i dagens lunsjomgang, og en hest som bare må prøves. Så smellfin ut etter pause sist, men var tung i kroppen, og trengte den blåseren. Er normalt MYE forbedret til denne oppgaven, motstanden er den helt riktige, og blir det bare litt tempo så blir ikke denne enkel å stå i mot. Slår til som en ordentlig godbit?

V4-4 : 5 Kent Le Soleil – Har motstandsmessig en meget fin oppgave foran seg her, og med tanke på at Jörgen S. Eriksson bruker fem timer fra Eskilstuna til Visby for å delta i et lunsjløp, ja, da regner vi med at formen er klart bra etter pause. Dette er en hest med god grunnkapasitet, og som egentlig burde hatt et høyere grunnlag enn hva den har. Her lukter det et offensivt opplegg, og skulle det eventuelt bli tidlig tet så kan fakta dette være over. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.