Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Eskilstuna byr på en strålende V4-lunsj tirsdag, og dette er en omgang vi liker skarpt. Flere svært spennende objekter er jobbet frem, og vi skal til lukene med følgende godbiter:

V4-1 : 8 Homeland Pellini – Er en 5-åring under rivende utvikling, og den har kun gjort sterke løp på slutten. Kjørte seg tidlig til tet sist, og siden ble det veldig enkelt etter en avslutning i 12-fart. Har blitt strøket inn ett spor, den tåler å bli brukt underveis, og mot en ganske overkommelig gjeng skal sjansene være svært gode. SPILLES!

V4-2 : 14 Annie Flame – Interessant løp hvor flere er betydelig bedre enn raden. Vår ide har en råtten rad, men har altså fått elendig betalt for flott form. Kom til mål som fulltanket i stengt posisjon sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Stod da helt feil inne i en sportrapp, og dette er billigere. SPILLES! 9 Be My Valentine – Er en annen som er bedre enn raden, og nest sist satt den fast med krefter igjen. Får på igjen en BIKE nå, kusken er knallgod, og også denne skal passes.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 11 Dexter Brick – Har en sjeldent fin oppgave foran seg, og står veldig riktig inne i dette løpet grunnlagsmessig. Er dessuten betydelig bedre enn raden sin, og var ikke tom etter altfor sene luker sist. Kom også til mål med krefter igjen nest sist. Distansen nå er intet minus, og klaffer det bare litt underveis så kan det være duket for en etterlengtet seier. SPILLES!

V4-4 : 1 Deliver –
Dukket opp etter en lengre pause sist, og vi likte det vi fikk se. Spurtet sterkt etter sene luker da, og på klokken stod det 11,5 s 800m med krefter igjen. Er kjapp fra start, den er normalt forbedret med et løp i kroppen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. VI BANKER PÅ DD!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.