Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V4-omgang i lunsjen fra Gävle

Det er ikke helt lettløst i lunsjen fra Gävle denne torsdagen! Vi byr blant annet på et HETT objekt som har langt under 10% av innsatsene på seg...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Gävle byr på en jevn og spennende V4-omgang til lunsj denne torsdagen, og dette er en omgang som fakta kan gi BRA betalt! På de litt mindre bongene står 5 Fenix Brick i finalen alene, mens våre større bonger er uten bankere. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Icone AM – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Stefan P. Petterson, og den er veldig på riktig vei. Sist suste den til tet, men feilet så inn på den første svingen. Gikk siden OK i kulissene, og hadde nok vært med helt der fremme uten denne galoppen. Kan muligens komme seg foran igjen, og feilfritt så dreier fort dette seg om tidlig tet og slutt. SPILLES!

V4-2 : 4 Kalkbrenner Pål – Har fått veldig upassende reiser på slutten, og både sist samt tredje sist var den utrolig tapper i nederlaget. Er rett og slett veldig sterk, og distansen nå er kun et pluss. Skulle den bare komme seg tidlig frem i dødens så burde sjansene være fine, og den er svært spillbar i dette kaldblodsløpet. Hadde faktisk kun 4,7% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 5 Rally Hans – Feilet fra et tilsvarende spor sist, men er normalt trygg med volte, og vi håper at den kommer seg OK avgårde her. Spurtet klart bra nest sist, og formen skal være fin. Vi vet at dette er en hest som Fredrik Linder holder skyhøyt, og den duger i massevis i et løp som dette om den bare havner sånn noenlunde riktig på det. SPILLES!

V4-4 : 6 Fenix Brick – Er på vei mot formen, og den er spillbar i finalen. Har fått to løp i kroppen etter pause, og sist ble den altså sittende fast med krefter igjen. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og det blir også skoløs rundt for første gang i karrieren. Er kjapp fra start, og vår feeling er at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.