Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri 1. oktober var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Visby byr på en spennende lunsjomgang, og det er en omgang med bra potensial. Vår største bong er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Kakuna Jons – Innledningsløpet er småskummelt, og alt annet enn lettløst. Vår ide gjør nesten bare fine løp, og kommer til start med gode rapporter i ryggen. Står dessuten i et bra spor, og dette ser riktig ut på forhånd. Plasseres knepent først, men løpet garderes bredt.

V4-2 : 5 Borups Vilde – Kun 3-åringer, og heller ikke dette trenger å være veldig lettløst. Vår ide har en rad som ikke skremmer noen, men vær litt OBS på at raden lyver. Feilet fra seg en mulig seier mot oppløpet sist, og hadde tidsmessig gått 16,4/2120ma uten galoppen. Motstanden skremmer ikke, og feilfritt duger den. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Chikorita Jons – Har en passende oppgave foran seg, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt. Fulgte bilen tredje sist, blåste til tet, og holdt lekestue på en 13-tid. Kom ut etter pause sist, ledet i det lengste, og var positiv. Nå passer distansen bedre, og den er spillbar i et løp som dette

V4-4 : 14 Usain Henna – Meget fin finale, og her er det bra hester i grunnlaget med. Vår ide er BEST, men holder noe usikker form, og blir derfor ikke veldig hardt spilt. Kommer ut etter en liten pause nå, og vi regner med å få se en forbedret utgave. Prøves som en frekkis, men her plukker vi med oss litt hester.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.