Spennende V4-omgang på Bergsåker

Ulf Ohlsson kjører dagens tyngste favoritt i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører dagens tyngste favoritt i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Sjokk med luftig oppløp etter hinder på veien! Helfrekt objekt som var heroisk etter pause sist! Vi byr på nye knallobjekter i lunsjen fra Sverige!

Øvrige meny fra Sportspill:
V65 Momarken: Solberg i hetluften
V65 Bergen: Påskenøtter med to bankere
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Har du sjekket våre tips de siste dagene?

Fest på galoppen direkte! Birger Christensen, og Morten Olsen leverte varene så det holdt på galoppen i 2014, og vi vil påstå at dette er landets beste galoppeksperter. Starten på 2015 kunne ikke ha vært bedre, og samtlige 20 andelslag suste inn fra Jägersro galoppbane i Malmø onsdag 1. april. De betalte ut 4 846 per stk, og vi åpnet galoppsesongen med å spille inn knappe 100 000,-.

Undertegnede serverte BRA tips til V65-omgangen på Forus tirsdag 31. mars. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag 28. mars. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

Skjærtorsdag byr på V4 fra Bergsåker (start kl 12.20), V65 fra Momarken (start kl 15.30), og til kvelden er det V65 fra Bergen (start kl 18.45), samt V64 fra Kalmar (start kl 20.05).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble servert NYE strålende V4-tips fra Sverige tirsdag 31. mars. 3-valget Yrsa Brick ble lansert som en banker i DD-SPILLET, og DD-ODDSEN ble flotte 41,28. I V4-spillet satt alle våre forslag, og det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 192, ja, det betalte ut 745,-.

Nå tar vi nye tak fra Sverige, og kan by på følgende objekter til løpene på Bergsåker:

V4-1 : 7 Today’s Butterfly – Skulle favoritten 1 Mr Vox være forbedret med en blåser i kroppen, ja, da har den en fin mulighet til å lede dette rundt om. Dog har vi sett det før at hester som kommer tilbake etter lengre avbrekk ofte er BRA første gangen ut for så å prestere under pari andre gangen ut. Vi velger derfor å spekulere, og vi gjør det med en hest som så veldig fin ut i stengt posisjon nå sist. Her var det krefter på lager. Det var hesten sitt første løp etter at vintertreningen var gjort unna, og den blåseren gjorde helt sikkert godt. Er herdet i tøff konkurranse, og den fortjener litt oppmerksomhet nå. OBS!

V4-2 : 12 Staro Grapevine – Her prøver vi oss med et ordentlig frekt bud som er betydelig bedre enn raden. Den blir sittende bom fast tredje-sist, og den kom helpigg til mål da. Så feiler den seg bort nest-sist, og dermed så var den dagen over. Nå sist så blir den grovt hindret mot siste sving, og en liten galopp var ikke til å unngå. Tapte all fart, men etter et gnistrende oppløp så rekker den frem til tredje. Får den litt flyt på veien denne torsdagen så kan dette gå. OBS!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V4-3 : 12 Journey – Gikk helt enormt etter startgalopp nå sist. Vi har da 12,8/1000m på den i kulissene, og den sitter fast over mål. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, og den er helaktuell her med fart på forestillingen. Spilles selv om utgangsposisjonen er trist. 11 Stall Warning – Dette kan være sjokket. Står riktignok noe tøft inne grunnlagsmessig, men grunnlaget skal man ikke være så opptatt av på denne. Viste nemlig takter sist som burde rekke en bit fremover. Vi har da 11,7 s 800m på den, og da ble den også grovt hindret mot siste sving. PASSES MED FLYT!

V4-4 : 6 Kryptonit – Ble disponert ordentlig offensivt av Jan Ove Olsen sist, og den gjør egentlig et helt svett løp med tanke på reise/galopp. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte, ja, så skal man ikke se bort ifra at den kan være enda bedre her. Nå har den trossalt fått seg et prøveløp + et løp i kroppen etter pause. Den 26/3-2014 så hentet den tillegg på Conny Cullers, men selv om det er skjedd mye siden den gang så må bare Kryptonit regnes tidlig nå. Blir nok litt bortglemt på denne raden, og det tar vi imot med takk!