Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Eskilstuna står for mandagens V4-lunsj, og det er en ganske jevn omgang som venter. Hvor stor utbetalingen blir bestemmer Kenneth Haugstad i finalen. Han kjører nemlig omgangens største favoritt, men uten superform så prøver vi å spekulere litt mot 3 Manuzio Hanover. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 3 Firebird Scoop – Kom ut i ny regi sist, og lekte hjem seieren etter en kjapp avslutning. Kan muligens komme seg gratis til tet igjen, og siden skal det en god hest til for å plukke denne ned. Skal stå først på ranken i et ellers veldig jevnt og åpent oppgjør.

V4-2 : 10 Teton Miss Annie – Debuterte for Svedberg sist, og gikk helt OK til femte. Var noe tung, og hadde nok svært godt av det løpet i kroppen. Ventes forbedret, her er det med få unntak billig i mot, og den burde dukke opp på foto i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 11 Solkattens Ferrari – Feilet seg bort sist, mens den fullførte bra nest sist. Formen er nok ikke så verst, og til denne starten rykker man skoene bak. En balanse som denne trives best på. Har normalt sett en bra sjanse å runde til seier om alt går riktig for seg, og vi iler til med tipsnikken.

V4-4 : 3 Manuzio Hanover – Har egentlig en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og hadde denne vært i toppform, ja, da hadde den vært helt klink i et løp som dette. Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er den mye billigere ute enn sist. Er en veldig motivert favoritt i finalen, og den skal stå først på ranken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.