Spennende V64-banker på Mantorp

Kenneth Haugstad kjører vår interessante banker på Mantorp.
Kenneth Haugstad kjører vår interessante banker på Mantorp. Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000. På Mantorp så byr vi på en frekk banker. Du tar vel rygg?

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Edvard er til å stole på
V75:Nettavisen med ny supergevinst lørdag
V4 Kalmar: Pangstart i Sverige
Oddsdobbel: Målrikt i Italia
Odds La Liga: Kampen som er så viktig
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Nabolaget: Test deg selv om Sandefjord
Nabolaget: Les om 15 naboer som vant 100 000 kroner

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?


Innleveringsfrister Mantorp:

V64: 19.08

DD: 20.39

Løp ellers denne mandagen:V4 på Kalmar med start kl.12.20. V65 på Leangen med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Mantorp denne mandagen venter en klart spennende V64-omgang, og vi velger å gå for en FREKK banker som vi tror mye på. 2 Raffinos (V64-3) har vært helt lysende den siste tiden, og på mandag med drømme betingelser må den bare brukes!

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 1 Our Precious – Sprang inn en knapp million som 3-åring, mens den floppet i fjor. Gikk imidlertid et par knallsterke løp også da. Spesielt løpet nest sist er enormt bra, og den kommer da voldsomt tilbake etter galopp. Er kjapp fra start, er garantert en perfekt reise, og selv om den nok trenger et løp eller to i kroppen før toppformen er der etter avbrekket så gir vi den sjansen direkte. Neste gang kan den være oppbrukt… OBS!

V64-2 : 10 Prince F.P. Romsås – Vi prøver oss med et mulig sjokk her, og vi gjør det på en hest som har vært uheldig de siste to gangene. Den avsluttet strålende etter hinder på veien nest sist, og da har vi 11,5 s 500m på klokken med krefter igjen. Nå sist så kommer den til mål i stengt posisjon med krefter igjen etter å flere ganger blitt hindret underveis. Kommer her ut i helt riktige omgivelser, og den MÅ prøves!

V64-3 : 2 Raffinos – Er en tøff hoppe i en helt enorm form! Den ble sittende bom fast med alle kreftene sine igjen nest sist, og den så helt RÅ ut for dagen. Var da ute i Klass-2 finalen. Nå sist så er den også ute i V75’en, og da avslutter den helt strålende nedover oppløpet. Her står den nydelig til, og er den i nærheten av innsatsene de siste gangene så MÅ dette dreie seg om en topp mulighet. VI BANKER FREKT!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 9 Gassman’s Evert – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Avsluttet helt strålende i kulissene sist, og den passerte mål med krefter igjen. På vår klokke så står det 12,7 s 500m. Klaffer det med de riktige ryggene på veien så kan den felle alt på speed. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V64-5 : 4 Priscilla Spin – Hadde vi tro på sist, men da feilet den seg bort direkte. Første gang ut etter et lengre avbrekk nest sist så avslutter den enormt bra nedover oppløpet, og da har vi 12,2 s 800m på klokken med krefter igjen. På mandag så blir den kuskeplusset med Bjørn Goop, og den er ikke ueffen her. Prøves som en frekkis!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V64-6 : 1 Arn Hammering – Er en traver med riktig innstilling, og i fjor så rasket den altså med seg imponerende 13 seire. I V75’en nå sist så klaffer det ikke helt, men den avslutter sterkt nedover oppløpet når den får sjansen. Sporet nå er noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast så skal dette dreie seg om en BRA sjanse.

Innleveringsfrister Kalmar: