*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V64-jackpot fra Gøteborg

Øvrevoll29052014_Elione Chavez vant løp 5 med Coprah foran Per Anders Gråberg med Old Pal_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Elione Chavez er aktuell i søndagens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Det er JACKPOT med 333 477 ekstra i sekserpotten! Spennende omgang hvor våre eksperter klinker til med to bankere!

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Birger og Morten byr på følgende til Gøteborg søndag:
V64 i Gøteborg betyr nesten alltid store utbetalinger. Ikke sjelden blir det jackpot, og trolig blir det fine penger også denne gang. På de flate bongene i V64 satser vi på to bankere. I V64-3 har 9 Knight of Luck egentlig et gaveløp. Det er stengt for hester med formtall høyere enn 64. Knight of Luck ble vurdert til formtall 73 forrige uke på Bro. Hun får likevel lov til å starte her, da vektene var satt tidligere.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Den andre bankeren er vi spente på. 9 Ede's Garrinchi i V64-2 har møtt langt bedre hester i sine to starter i år enn han gjør nå. Med en veldig god amatørrytter tror vi det kan være tid for den første seieren.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.De øvrige løpene er åpne. Cathrine Erichsen tar turen fra Øvrevoll med to fine sjanser. 6 Royal Ambition i V64-1 ble toer i 2000 Guineas på Øvrevoll, og det bør rekke et godt stykke nå. 8 Eesha My Flower i V64-5 imponerte i siste start på Øvrevoll, og har hun gått litt frem i form kan det fort bli seier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag