Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Mantorp. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Alt fokuset i kveld er rettet mot Mantorp da det ikke er løp i Norge denne kvelden. Når det gjelder V64-spillet så er det svært spennende, og dette er en omgang med potensial. Det var ikke enkelt å finne en klink banker, men til slutt landet vi på 5 Ozak Vivantis (V64-4). Denne står alene på ANDELSTORGET. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 11 Remus Eck – Her kan det naturligvis være slik at 2 Dats Pepito leder hele veien, men vær OBS på at den er best uten sko, og at den heller ikke var på topp sist. Vi spekulerer, og er inne på at en NYBEHANDLET 11 Remus Eck runder samtlige. Var positiv før denne lille pausen, den trives med sko på alle fire, og må tas på alvor her.

V64-2 : 4 Jessie’s Girl – Vant sprettlett i comebacket sist, og vi likte det vi fikk se da. Er normalt ytterligere forbedret med et løp i kroppen, her er det med veldig få unntak billig i mot, og vi tror på en solid sjanse. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 12 Cassandra Ferm – Hadde denne vært som på sitt beste i fjor, ja, da hadde den vært «klink». Dog har den slitt med formen, og ikke vist seg fra sin beste side på lenge. Skal stå først på ranken i billige omgivelser som dette, men vi tør ikke å gå ALL IN.

V64-4 : 5 Ozak Vivantis – Galopperte sist, mens den avgjorde oppunder mål nest sist. Er en flink hest i grunnlaget, her kan den muligens kjøre seg tidlig til tet, og siden skal det en god hest til for å slå den. I en åpen V64-omgang er dette vår beste banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 15 Herakles –
Er bedre enn raden, og den er spillbar i småbillige omgivelser som dette. I V75’en sist fikk den aldri skikkelig fritt frem, og ble sittende bom fast med krefter igjen. Her er det langt billigere i mot, og vi setter den frekt først.

V64-6 : 6 Entrance – I finalen er det åpent, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen er under utvikling, og spurtet riktig så oppløftende fra en beskjeden posisjon sist. Burde havne bedre på det nå, og den er verdt litt oppmerksomhet.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»