Spennende V64-omgang fra Bergsåker

Robert Bergh kan fort bli dagens nøkkelmann på Bergsåker
Robert Bergh kan fort bli dagens nøkkelmann på Bergsåker Foto: hesteguiden.com

Bergsåker inviterer til en herlig V64-omgang denne fredagen. Vi velger å spekulere i mot flere av favorittene, og er mer enn klar for å kjempe om flotte kroner!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Jarlsberg: Fest med Soho og Silje
V5 Jarlsberg lørdag: Siljer jakter 26. strake
V64 Biri: Kvikstad er bankerkusk
Oddstips: Barnsley er på vei opp
Tippetips: Storfavoritter garderes
Dagens oddsdobbel: Tyskland jakter tosifret

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Tok du rygg på oss til lunsj? Det ble nemlig en smakfull lunsj for flere av våre kunder fra Bjerke torsdag 13.November. Objekter som Sonar Brodde (3-valg), Kagge Lina (8-valg), samt Hades Håleryd (4-valg) ble det servert GOD INFO på. Den største bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 152 betalte ut flotte Kr.11 784,-. Vi gratulerer de av dere som tok rygg fra Bjerke denne torsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I morgen så smeller Jarlsberg til med en gedigen V75-omgang, og du kan bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Bonger kan du kjøpe allerede nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen som vi har i vente så starter den opp fra Solvalla hvor det skal kjøres V65 med start kl.12.45. Om kvelden så venter det V64 fra Bergsåker samt V65 fra Biri som det skal dreie seg om i denne artikkelen.

Innleveringsfrister Bergsåker:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Børje byr på følgende til Bergsåker:

Dagens banker:

5 Nordsjö Douglas (V64-1) var lika bra senast som vid sina fem raka segrar innan det, men han fick ett lite defensivare upplägg och mötte dessutom tuffare motstånd. Nu det enklare ut igen och då blir han svårslagen..

Luringen:

9 Super Thirst (V64-5) kunde inte svara Greenstar senast och var kanske en liten besvikelse. Nu har han i alla fall ytterligare ett lopp i kroppen och den här gången är det kanske han som avgör till slut.