Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V64-omgang med frekk banker

Herlig V64-omgang fra Bergsåker! Vi jakter V64-suksess med en banker som ikke var noen favoritt når dette tipset ble lagt ut...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergsåker står for kveldens V64-omgang, og nesten som vanlig er det spennende på denne banen. Vi går knallhardt ut i kveld, og anbefaler et bankerspill på en formtoppet 2 Zooropa. Møter en ganske formløs gjeng, og inntrykket av Zooropa sist var utrolig bra. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og når den faktisk ikke var en favoritt når dette tipset ble lagt ut, ja, da må vi bare prøve oss. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Zooropa – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og radet opp med sterke innsatser. Sist ble den sittende bom fast som fulltanket i V75’en, og vi gav den et stort pluss i kanten. Var i superform på samme tid i fjor, den har svært passende betingelser foran seg nå, og her kommer vel seieren? MÅ BARE PRØVES I KVELD!

V75-omgangen førstkommende lørdag går på min hjemmebane Sørlandet. Det er en fantastisk flott omgang som venter, og du kan altså vinne enorme 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i mine V75-bonger/systemer

V64-2 : 2 Bottnas Hunter – Var i toppform direkte etter pause sist, og vant enkelt fra tet på en ganske bra tid med tanke på de tunge forholdene. Wäjersten har superform på hestene sine, og Bottnas Hunter er neppe dårligere med et løp i kroppen etter oppholdet. Suser til tet, og siden er vel dette løpet over? SPILLES!

V64-3 : She’s My Heaven – Er kun 4-år, og den utvikler seg for tiden strålende. Har fått to løp i kroppen etter pause, og gikk et helt fantastisk løp etter en grov startgalopp sist. Feilet pga den ble laddet ordentlig med fra start. Vi gav den to klare pluss i kanten, og er veldig inne på at denne er betydelig bedre enn grunnlaget sitt. Blir livsfarlig om den bare skikker seg i kveld. MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 3 Tinder Lars – Er et nytt talent fra Team Tjomsland, og den har vært enorm etter pause. Feilet direkte sist, og var ikke i nærheten av å løse feilfritt ut da. Viste 26,1/1500m etter galoppen, og vant sprettlett. Har enormt mye inne, og feilfritt taper den ikke et løp som dette. Vi liker dog ikke at den er ustabil fra start, og det er hovedgrunnen til at vi ikke tør å gå ALL IN på den i kveld.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 1 Alfa Lina – Ble strøket pga transporthinder til et løp på Romme 29. januar. Rapportene på den før det løpet var meget fine, og glem ikke at når denne var 3-år så uttalte treneren at Alfa Lina allerede sprang i åttetall rundt 9 Alfie… Når da sistnevnte er favorittspilt så må vi bare varsle skarpt for stallkompisen. Alfa Lina bør lede dette løpet rundt om, og det kan helt klart dreie seg om en banker for de friske.

V64-6 : 10 First Mel Hope – Er en grunnkapabel hoppe som ble sittende fast etter pause sist. Hadde dog veldig godt av det løpet i kroppen etter oppholdet, for den så noe tung ut. Ventes mye forbedret til kveldens oppgave, og mot en ikke veldig hard motstand så burde den ha en fin sjanse å skrelle. Er best uten sko på alle fire, men den har vært på trippelen med sko på alle fire også, og takler den balansen. PRØVES SOM EN SKRELL!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.