PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny herlig uke venter for vi som liker å spille på hester. Det finnes flere solide høydepunkter denne uken, og allerede tirsdag er det V75-JACKPOT med 500 000 ekstra på Bjerke. Onsdag er det V86-JACKPOT fra Sverige, og her ligger det 6,7 millioner ekstra i åtterpotten. Lørdag venter en gedigen internasjonal V75-omgang på Bjerke, og her er det muligheter å vinne hele 34 millioner. Uken avrundes med V75-jackpot på Bergsåker søndag, og over 4,8 millioner fordeles i premiepottene.

Mantorp byr på en åpen og spennende V64-omgang mandagskveld, og vi spiller frekt i jakten på flotte V64-kroner. Den beste bankeren dukker opp i finalen, og der tror vi hardt på tet og slutt for 2 Gambino Brick. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 10 Andover Heaven – Er veldig formsterk, og den må bare prøves i innledningsløpet. Ble bortkjørt nest sist, og heller ikke sist klaffet det. Kom da til mål med krefter igjen etter sene luker. Gikk altså 12,0, og var ikke helt bunnskrapt på det. Står i en bra rygg fra start, den burde komme fint gjennom på startsiden, og vi tror en hel del på denne storoutsideren. SE OPP!

V64-2 : 1 Juliette B. – Har vært ustabil på slutten, men det er slik som ferske hopper også pleier å være. Er ganske flink fra start, nå står den spennende til, og fra tet/rygg leder så er denne alt annet enn ueffen i et billig løp som dette. Settes frekt først, men løpet garderes bredt.

V64-3 : 11 On Light Jäger – Dette er et dårlig løp, og det skal ikke veldig mye til for å vinne det. Vår ide står med fem strake andreplasser i raden, men i kveld kan den første seieren komme. Spurtet bra sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Kan nesten ikke møte noe billigere motstand enn dette, og den står først på vår rank.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 Lucky Di Quattro – Gjør en spennende start etter en treningspause, og den gjør seg ikke bort i et småbillig løp som dette. Har ganske fin grunnkapasitet, den kommer til start fra formstall, og man velger å kjøre skoløs direkte. Var merkelig lite spilt når vi la ut våre tips (1,7%), og selv om den blir mer spilt utover dagen så er den fakta spillbar til en betydelig høyere prosent. OBS!

V64-5 : 2 Estrella Diamante – Her tror vi klart mest på streken, og flere av hestene på 20m tillegg. De andre tror vi får det tøft. Favoritten for mange blir Estrella Diamante, og skulle den bli sluppet til tet så kan den lede rundt om. Er dog ikke stabil, og har feilet seg bort i to av de tre siste løpene. Er altså noe variabel, og ergo ingen banker. 1 Max Håleryd – Holder vi HØYT på ren kapasitet, den har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og virker å være på riktig vei. Kan overraske fra ryggen til favoritten.

V64-6 : 2 Gambino Brick – Lanserer vi som en SMÅFREKK banker i denne svært spennende omgangen. Har gjort to løp for sin nye trener, og vi har likt det den har vist. Ble spurtet ned helt oppunder mål sist, men fullførte uansett solid. Har ikke startet veldig mange ganger med åpent spor bak bilen, men sist den gjorde det (27. april), ja, da føk den til tet fra spor fire bak bilen. Gikk da utstyrt som i kveld med vanlig vogn og sko på alle fire. Vi liker også at den er kuskeplusset med Goop, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. ALL IN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»