Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp byr på en strålende V64-omgang i kveld, og det er en omgang som på papiret ikke er helt lettløst. Den beste bankeren i omgangen fant vi i V64-5, og der spekulerer vi ikke i mot svært grunnkapble 8 Civilon som imponerte i prøveløpet. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Luca Vialli Boko – Fikk det sydd opp sist, men avgjorde enkelt, og kom fulltanket til mål. Er en svært grunnkapabel traver, den møter på riktig motstand, og fungerer den som sist skal sjansene for seier være gode. Klar tipsener i et løp hvor det skiller litt på hestene.

V64-2 : 8 Mellby Jupiter – Fullførte solid nest sist, mens den fullførte kun helt OK sist. Kommer nå ut etter en liten pause, Nurmos velger å rykke skoene på den for første gang i karrieren, og her skal man rett og slett være på vakt. Nå kommer seieren, og det i billige omgivelser?

V64-3 : 6 Vine Vision – Ble det feil for nest sist, mens den sist kom til mål som fulltanket, og så ordentlig bra ut. Er mye bedre enn raden, den er på vei mot superformen, og kan opplagt skrelle her om det bare løser seg litt underveis. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 10 Hockey AM – Er ikke spillerne veldig glade i, for den blir ofte undervurdert, og det ser det faktisk ut til at den blir i kveld også. Avgjorde fra dødens sist, mens den var enorm etter galopp nest sist. Viste da 12,7 s 1400m. Er normalt travsikker, den har stor toppfart i kroppen sin, og står ikke tilbake for noen her. MÅ BARE PRØVES!

V64-5 : 8 Civilon – Er den helt overlegent beste hesten her, og det skal bli svært spennende å se den i comebacket. I prøveløpet i april ble den sjenert til galopp like etter start, men gikk helt enormt i etterkant, og vi hadde faktisk 12,1/1900m på den. Taper neppe dette om den leverer som den skal. SPILLES!

V64-6 : 3 Beawinner – Galopperte fra et trangt spor i volten sist, tapte mye, men viste 11,7 s 1900m, og gjorde det med krefter igjen. Kommer nå ut etter en liten pause, men leverer den som sist så kan dette dreie seg om tet og slutt. Klar tipsener i en jevn finale med mye bra hopper.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.