Spennende V64-omgang på Åby

Johnny Takter kjører vår banker på Åby denne torsdagen.
Johnny Takter kjører vår banker på Åby denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

Banker som det lyste av i 10 fart. Nybehandlet frekkis gjør livet surt for en tungt betrodd favoritt. På Åby denne torsdagen så venter en spennende V64-omgang!

Oppdatert torsdag. Accelerate (9-valg / Odds 26,48) var et herlig drag i V4-finalen på Boden torsdag 19. februar. Vi fikk V4 på to bonger på Eksperten (5 andeler a' 200), og spilte inn flotte 67 298 til våre kunder.

På Åby denne torsdagen venter en meget spennende V64-omgang hvor flere av løpene er VIDÅPNE. Det vil overraske oss om ikke dette ender med en riktig så bra utbetaling. Vi velger uansett en "FEIG" banker i omgangen. 2 Henke Diablo (V64-1) gikk nemlig en svett sisterunde sist, og fra tidlig tet her så må dette dreie seg om en flott mulighet. Mer info om bankeren samt dagens objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har hatt Bergen Travpark som sin hjemmebane i halve livet, og det er en bane som jeg kjenner like godt som min egen bukselomme. På Bergen Travpark 12. februar så ble supersjokkene Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12) servert på sølvfat til Nettavisen sine lesere. Fra samme bane lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og jeg kan allerede nå love "kuler og krutt" til banen mellom de syv fjell! Her skal vi være med og kjempe om millionene!

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Åby:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Boden med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Klosterskogen med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Åby:

V64-1 : 2 Henke Diablo – Vinner dette løpet om den er som sist. Jogget da 10,2 s 800m, og den vant med litt krefter igjen. Nest sist så feiler den umotivert i tet, og det likte vi ikke. Er dog normalt sett travsikker. Her burde det bli tidlig tet, og da skal normalt sett dette løpet være kjørt. SPILLES!

V64-2 : 10 Oldwildwest – Har vi jaktet, men ikke fått inn. Vi snakker her om en hest som er BETYDELIG bedre enn raden, og den kan sjokke med flyt. Nest sist så er den solid i nederlaget, mens den tredje sist viser 13,5/1400m etter galopp. Tempo, riktige rygger = Da er denne god nok. PASSES!

V64-3 : 3 Thai Simoni – Kom ut etter pause sist, og den så HELT RÅ ut for dagen. På siste bortre er imidlertid kusken uheldig, og kjører opp i foranliggende hest. Når den gikk 12,9 fjerde sist så bombet den til tet. Fra tet/rygg leder nå, ja, da kan dette gå. Må passes her etter at den så strålende ut sist! OBS!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V64-4 : 7 Åtting Hornline – Gikk noen «VILLE» løp i fjor høst, og da matchet den helt andre hester enn hva den møter her. I Bronsedivisjonen nest sist så viser den 09,5 s 800m i kulissene… Kommer nå ut i dønn riktige omgivelser etter pause, er behandlet, trener fint, og viser bare hesten litt av det den kan direkte så MÅ sjansen være god. PS. 2 Obsession – Har vært utrolig nær galopp på volte, og nest sist så var den innom noen små galopper nedover startsiden. Kan vinne uten galopp, men den er ikke sikker på volte.

V64-5 : 11 Go Johnny Gogogo – Er Flemming sitt valg i løpet, og selv om utgangsposisjonen er dårlig så tror vi opplagt at dette kan gå veien. Er tøff i skallen sin, og dette er en hest som tåler å bli brukt underveis. Blir det bare tempo på forestillingen så feller den fort alt. Må med på alt av seriøse bonger! OBS!

V64-6 : 4 Dreamgirl River – Er en ung-hoppe med bra talent, og vi gir den sjansen i årsdebuten. Gjorde flere fine løp i fjor som 3-åring, og den burde kunne en 16-tid direkte. Da trenger den ikke å bli enkel å fange, og vi lanserer den som et frekt bud i det som er et VIDÅPENT LØP.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.