Spennende V64-omgang på Bollnäs

Jan-Olov Persson kommer ut med et ubeseiret talent denne mandagen.
Jan-Olov Persson kommer ut med et ubeseiret talent denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Bankeren trener strålende, og vi går til direkte! Dagens store luring så helt fantastisk ut sist, og senker dagens tyngste favoritt nå!? Du tar vel rygg?

Under V64-omgangen på Mantorp søndag så fikk vi ikke med oss sjokket Goldseeker (10. valg). Vi tok dog for oss i DD-spillet, og anbefalte et bankerspill der på 3 Fuzz (DD begynte på 31x med den!). Vi håper at noen av dere tok rygg på den deilige vinneren! På Bollnäs mandag byr vi på nye spennende ideer, og dem finner du lengre ned i artikkelen.

Under V64-jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker 5 O.P.'S Flirt i innledningen denne mandagen. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 5 O.P.’S Flirt – Vant direkte i årsdebuten etter en lengre pause i fjor, og den hadde også et strålende fjorår med blant annet to V75-seire. Ble da matchet mot bedre hester enn dette, og den utviklet seg flott. Kommer ut med solide rapporter i ryggen, og man skal ladde det som det går fra start (Er normalt LYNRASK ut). Her skal man til tet, og fra den posisjonen tror treneren på seier. Mot en aldrende gjeng så burde dette gå veien, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på favoritten.

V64-2 : 8 Järvsö Tore – Dette er en traver som enda ikke vet hvordan det er å tape, og det er en traver som man har SKYHØYE forventninger til foran dette året. I følge Jan-Ove Olsen som vi har vært i kontakt med så er dette noe litt utenom det vanlige, og selv om den helt sikkert trenger noen løp i kroppen før storformen er der, ja, så lyder det såpass bra at vi forventer en topp innsats direkte. Motstanden skremmer i hvertfall ikke, og mye tyder på at den legger på til fem rake i årsdebuten. Dog dreier det seg fortsatt om en noe urutinert traver med kun fire løp under vesten, og det er også noen hingst i den. Vi tør derfor ikke å la den stå helt alene når det dreier seg om en årsdebut.

V64-3 : 3 Sedin – Denne kan utfordre Sundbo Tibast på en rask bane denne mandagen. Den kom ut sist etter at vintertreningen var gjort unna, og den så rett og slett smellfin ut direkte. Blir sittende bom fast da, og her var det krefter igjen. Hadde gått en 16-tid i årsdebuten med fritt frem, og går den en slik tid fra tet her, ja, da blir den opplagt ikke enkel å fange. Må bare prøves litt etter det forminntrykket som vi satt igjen med sist!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 8 Närby Kalabalik – Ikke vet vi hva som har skjedd med denne, men den er i hvertfall i sitt livs form. Nå sist så har vi «spektakulære» 22,1 s 1000m på klokken, og det jogget den. Skal ha fått en «nytenning» etter at man har rykket skoene, men den innsatsen sist var allikevel noe helt spesielt. Har selvfølgelig ikke tid å rote seg opp i dårlige rygger på en oppjaget sprint, men med flyt så har den selvfølgelig en bra sjanse! 3 Mitt Hjärtas Lilja – Kommer denne seg gratis til tet, og får kjøre unna i en overkommelig fart første 500m så trenger dog ikke den å bli lett å fange. Nå sist kom den alene til mål, og da har vi 24,5 s 800m på klokken med krefter igjen… Er et artig motbud fra slike betingelser!

V64-5 : 4 Fire Fighter – Er på vei mot formen med to løp i kroppen sin, og den har spennende betingelser foran seg nå. På Solvalla sist går den 11,7 s 800m, og den fullfører godkjent. Er meget kjapp ut, og her er nok Ove A. Lindqvist interessert i spiss. Kan dog få svar av blant annet 3 M.T. Insider, men skulle Fire Fighter komme seg foran, ja, da burde dette løpet være kjørt. Vår ide!

V64-6 : 10 Nico Del Rio – Vi prøver oss med en bombe i finalen, og her er det stigende form! Nå sist på Solvalla så avslutter den klart bra i kulissene, og da var den ute i tøffe omgivelser. Nå ser motstanden ikke veldig hard ut, og med litt flyt på veien denne mandagen, ja, da kan det gå veien på hesten sin beste distanse. 7 Crooked – Blir ENORMT kuskeplusset med Örjan denne mandagen, og med et løp i kroppen eter pause også, ja, da sier det seg nesten selv at den er aktuell. Fikk dessuten ikke helt fritt frem i dette løpet nå sist, og den røpet form direkte. Skal passes, og må med på alle bonger!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.