PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Løpene i kveld er altså blitt flyttet til Romme, og da er det viktig å huske på at der er det VINKLET VINGE. Når det gjelder omgangen så er den spennende, og vi håper på en herlig opptur. Den beste bankeren kommer ut i V64-5, og der spekulerer vi ikke mot 6 Ilos Sansibar. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Genie AM – Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi er veldig inne på at det dreier seg om tet og slutt. Galopperte inn på den første svingen sist, men er normalt ingen usikker hest. Var klink overlegen på en elendig bane nest sist, mens den spurtet sterkt bak gode Xerxes Millpond tredje sist. Er veldig kjapp ut på volte, Claes Sjöström er veldig kjapp med volte, og vi blir overrasket om ikke dette er tethesten. Har dessuten kun vunnet løp når den har hatt sko på alle fire, og den elsker en vanlig vogn. SPILLES!

V64-2 : 11 Gigolo La Marc – Burde kanskje ha vunnet sist for å få helt godkjent, men den gjorde uansett et OK løp. Gangen før viste den 12,8 s 800m etter en passiv styring. Er en god hest i dette grunnlaget, den er kuskeplusset med Sjöström, og vi blir alt annet enn overrasket om denne bare blåser en billig gjeng som dette. Er svært spillbar i kveld! PS. at løpene også er flyttet til Romme passer perfekt da dette er hjemmebanen til Gigolo La Marc...

V64-3 : 7 Red Roaster – Gjør nesten bare gode løp, og var ni ganger blant de tre beste i fjor. Kommer nå ut etter en liten pause, man liker nok at løpene er flyttet til Romme hvor det er en vinklet vinge, og her burde Ida Riesterer klinke til direkte. Klaffer det bare litt på startsiden så må denne være aktuell i et løp som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 13 Massive Speed – Har løftet seg i ny regi, og var meget god til en helt overlegen seier sist. Viste da 09,9 s 800m med krefter igjen. Leverer den noe tilsvarende her så er sjansene meget gode, og favoritten er svært motivert.

V64-5 : 6 Ilos Sansibar – Konkurrerer egentlig kun mot seg selv her, og leverer den som den pleier, ja, da har den ingen konkurranse i et løp som dette. Var i Sverige i fjor, og da fulgte den for eksempel en såpass god hest som Marre’s Dreamboy helt hjem… Gikk da i dødens, og viste 11,5 s 700m. Er rett og slett mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og i Finland sist ble det enkelt fra dødens. Taper ikke om alt går riktig for seg, og dette dreier seg om en soleklar banker.

V64-6 : 4 Fantom Factor – Trakk seg fra tidlig tet i debuten for Iikka Nurmonen sist, men husk da på at baneforholdene var elendige, og det kan ha vært grunnen. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, man vil gjøre litt endringer på utstyret før denne starten, og den må ikke glemmes mot en overkommelig gjeng som dette. Skreller?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.