*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V65-lunsj på Solvalla

Bergsåker29022020_Rikard N. Skoglund varmer Royal T.N._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Rikard N. Skoglund er aktuell i fredagens lunsjomgang på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren har vi en ordentlig sterk feeling for! Få også med deg superskrellen i monteløpet! Går det kanskje mot en flying start på weekenden?

30.10.20 09:49

Knallsuksess i V4-spillet på Bro Park onsdag 28. oktober
Til tross for at omgangens klart største favoritt, 4 Troubled Guy, vant V4-1 på Bro Park onsdag ble det veldig flott utbetaling. 8. valget Divorce i V4-2 og 9. valget 9 Repeat Offender sendte verdien opp i 9 441 kr etter tre avdelinger. Vårt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 800) stod igjen med alle hestene i V4-4, men vi måtte "nøye" oss med andrevalget 5 One Star. Utbetalingen stoppet på meget pene 15 162. Totalt ble det klaff for fem andelslag på Eksperten.

Kjempefest på Bjerke
Det var dobbel jackpot på Bjerke i V75 onsdag kveld. Fire favoritter vant i de fire siste avdelingene, men i V75-1 sviktet storfavoritten 11 Lesja Tara og dermed ble det ikke så verst utbetaling. Vårt spilleforslag med innl.pris på kr 450 satt som det skulle og betalte tilbake pene 3 667 kr. Totalt ble det sju rette for hele 63 andelslagEksperten. Totalt ble ca 250 000 kr innspilt og Nettavisen omsatte for ca 82 000 kr på Eksperten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


OBS! Bankeren vår er blitt strøket. Vår store bong er nå uten banker!

Solvalla står for fredagslunsjen, og disse lunsjene på hovedbanen i Sverige er nok de vi liker aller best. Det er en svært spennende lunsjomgang vi har foran oss, og her skal vi i lukene. Vi byr på dagens beste banker samt et objekt som hjelp på veien mot tusenlappene:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-4 : 5 Lovemore - Har en OK oppgave foran seg nå, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Var enormt bra når den jogget 13,4/2140ma nest sist, og med noe tilsvarende her så taper den neppe. Har hatt seg en velfortjent pause etter det siste løpet, men det har nok kun gjort godt. Salmela pleier å ha de i orden etter opphold, og i en spennende omgang klinker vi til med dette som fredagens beste banker. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 12 Fast Food Hanover - Spennende monteløp hvor vi prøver oss med en ordentlig frekkis. Fast Food Hanover debuterer under sal, men det tror vi vil passe denne perfekt. Har møtt MYE bra hester, og her er det ikke akkurat veldig hardt i mot. Rytteren er meget god, og det er nå denne må prøves. Neste gang kan den nemlig være "oppbrukt"... SKAL MED PÅ ALT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.