PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en spennende V65-omgang i kveld, og vi spiller frekt i jakten på V65-kronene. 1 Tekeld (V65-5) var kun et 3-valg når vi la ut våre tips, men dette er altså vår beste banker i omgangen. TET OG SLUTT! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Kringlers Viktor – Tina Lagesen ble muligens litt for seierssikker sist, og rakk dermed ikke frem til seier. Kringlers Viktor var ikke trøtt over mål, og vi tror MYE på revansje i kveld. Er en motivert favoritt som også vi tror mye på.

V65-2 : 3 Joker Blesen – Blir neppe veldig mye spilt med en svak rad, men vi velger likevel å varsle. Kom ut i ny regi sist, og det ble altså galopp. Banen den dagen var elendig, og vi vektlegger ikke det løpet for hardt. Har matchet bedre hester enn dette tidligere, og duger feilfritt. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 The Spy Who Loved Me – Her uttaler treneren i TGN at hun ønsker et ryggløp. Akkurat det er vi sterkt uenige i, for hvem skal man slippe til her? På strek kan man i hvertfall ikke slippe til noen, og når dette er en kjapp sprint så må man bare prøve å kjøre foran. Alt annet blir bare feil. Vi likte den dessuten etter pause sist, og den avsluttet bra ute i banen da. Kom til mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. SKAL MED PÅ ALT!

V65-4 : 6 Shergar – Har det ikke helt klaffet for på slutten, men formen er slett ikke verst. Er ganske tøft ute i grunnlaget nå (20m tøffere ute enn 1 Karla BR / 2 Lost In France), men er såpass god at den ikke skal ha problemer med å bite godt fra seg om det bare klaffer litt underveis. Prøves som en frekkis mot favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Tekeld – Gikk bra etter galopp sist, men passet nok ikke helt på banen da. I comebacket gangen før kom den fulltanket til mål uten å få sjansen til slutt. Ligger veldig i skorpen, og vi er inne på at dette dreier seg om tet og slutt. SPILLES!

V65-6 : 3 Louisiana – Har hatt et fantastisk år, og utviklet seg mye. Når den vant på 12,6/2040ma fjerde sist så var den sensasjonelt god. Kommer nå ut etter en liten pause, men rapportene er fine, og den er naturligvis aktuell direkte. Minuset er at den er meldt med baksko, og vi avstår derfor fra et bankerspill.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»