Spennende V65-omgang fra Drammen

Bjørn Steinseth er vår bankerkusk fra Drammen denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Steinseth er vår bankerkusk fra Drammen denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er ikke helt lettløst fra Drammen denne mandagen. Flere av løpene er nemlig veldig åpne. Bankeren bør innfri, og vi går hardt ut...

Menyen som er i vente fra Drammen denne mandagen er spennende. Vi åpner med et bankerspill på 1 Eik Lina, og normalt sett så skal den lede sitt løp fra start til mål. Ellers finnes det flere interessant objekter i de øvrige løpene, og her er det bare å ta rygg på godbitene. Mer om disse finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Drammen:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne mandagen:V4 på Romme med start 12.20. V64 på Färjestad med start kl.19.08. Her er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1.811.386 ekstra i sekserpotten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Drammen:

V65-1 : 1 Eik Lina – Har et helt skreddersydd løp foran seg denne mandagen, og sjansene for at den innfrir må være svært gode. Nå sist så gikk den bakfra, og det løpet velger vi bare å se vekk i fra da den er best i tet. Gangen før så solgte den seg relativt dyrt fra tet mot gode hester som Myrviks Anton/Lome Gant. På mandag så blir det tet, og på hesten sin beste distanse så må vi bare tro hardt!

V65-2 : 2 Lille Chili – Dette blir nok fort favoritten i løpet, og den var BRA i debuten sist. Man skal dog være klar over at dette dreier seg om en svært urutinert 3-års gammel hoppe, og garderinger kan være smart selv om løpet nå er blitt tynt etter strykninger. Vi hadde tenkt å servere 9 Doriana BR + 12 Rocket Queen her, men begge disse ble altså strøket tidlig mandag.

V65-3 : 2 Torpa Nils – Er en traver som Adrian Solberg Akselsen har hatt et helt suverent tak på. Nå sist på Forus i et forferdelig vær så var den bedre enn noen gang, og viser den slike takter her så er det ikke snakk om saken. Da dreier dette seg om en klink vinner. Har tidligere vist at den ikke er helt til å stole på, og med tanke på at den blir ENORMT hardt betrodd denne mandagen så velger vi faktisk å spekulere litt da det finnes motbud med form/kapasitet som ikke er mye dårligere enn den store favoritten. 6 Haake Ole – Fortjener en opptur, og den kommer nok også snart. Nå sist så tapte den MYE på tidlig galopp. Gjør en voldsom opphenting før den ble kjørt ned av Cato, og Emil ca 750m fra mål. Det var en stygg sjenering, og galoppen var ikke til å unngå. Kom igjen strålende tilbake i kulissene, og den imponerte oss. Kan detonere en bombe feilfritt!

V65-4 : 3 Moe Aria – Vinner dette løpet uten galopp, og det kan dreie seg om en FREKK BANKER. Når den vant tredje sist så var den ubrukt i mål, og den var rett og slett veldig bra for dagen. Etter en pause nå sist så feiler den på vei mot tet, og den viser overlydsfart mellom galoppene. Er nok klart best i tet, og da kan fort Vilde Kals kjøre sitt eget løp der foran. MÅ BARE PRØVES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 10 Mr. Beach – Dette er et dårlig løp, og ikke mange er helt sjanseløse. Draget vårt har gjort fine løp over en lengre tid, og den fortjener virkelig en seier. Denne mandagen så går den ned en klasse, distansen nå er et pluss, og får bare Morten Strand litt flyt på veien med sin springer så står ikke mange i dette feltet imot den tilslutt. Prøves som en frekkis!

V65-6 : 6 Orion Hindø – Likte vi skarpt mot eliten sist, og den er spillbar mot en billigere motstand nå. I det nevnte løpet sist så avslutter den helt strålende etter sene luker i kulissene, og den har full fart over mål. Viser 13 s 500m, og den leverte et herlig formbeskjed. Møter her med få unntak en formløs gjeng, og det kan opplagt være duket igjen nå. OBS!