Spennende V65-omgang fra Sørlandet

Eirik Høitomt kjører vår banker fra Sørlandet denne søndagen.
Eirik Høitomt kjører vår banker fra Sørlandet denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Menyen fra Sørlandet denne kvelden er interessant. Dette gir fort bra med penger for dem som kommer i mål. Vi byr på en banker som er milevis bedre enn raden...

Vi har en spennende søndagskveld foran oss fra Sørlandet. Flere spillbare objekter er nemlig jobbet frem, og dette ser vi frem i mot. Bankeren som vi går for kommer ut i V65-2, og den heter 7 Arran Stardust. Dette er en hest som er betydelig bedre enn raden, og normalt sett så leder den hele veien i V65-2. Mer om omgangen finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus lørdag så ble det SVÆRT VRIENT å være V75-spiller, og ingen greide å få syv riktige. Dermed så blir det jackpot i V75-spillet, men ikke neste helg som mange tror. Denne jackpotten blir nemlig flyttet til omgangen på Bjerke 31. januar. Her vil det da ligge 2.758.617 ekstra i syverpotten. Når det gjelder V75-omgangen på Klosterskogen 17. januar så blir det der DOBBEL-SYVERPOTT! Det venter også i omgangen uken etterpå. Nemlig på Leangen 24. januar. Så de tre neste V75-omgangene vil dermed bli ekstremt interessante med MYE ekstra penger i syverpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen:V4 på Täby med start kl.12.45. V64 på Kalmar med start kl.15.10. OBS! Det er STOR jackpot fra Kalmar denne søndagen. Vi byr på fyldige tips, og dem finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre objekter til Sørlandet:

V65-1 : 1 Næskvikk – Har et helt riktig løp foran seg denne søndagen, og den er spillbar. Den har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist så varslet den form med å feile i fra seg en andreplass på oppløpet. Har tidligere stått likt med blant annet Magnums Sebastian, og den har altså svært spennende betingelser foran seg nå. Kommer til å lede lenge, og den kan lede rundt om uten galopp. OBS!

V65-2 : 7 Arran Stardust – Fyker normalt sett til tet her, og da burde fakta dette løpet være kjørt. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter pause, og den er MILEVIS bedre enn raden. Har fakta kommet til mål med krefter igjen tre ganger på rappen, og den har spart seg opp til en seier. Den bør fakta komme her, og med MESTER Høitomt opp så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt! SPILLES!

V65-3 : 2 Texas Bonheur – Vant med MYE krefter igjen nest sist, og den jogget en 17-tid da. Vi ser ikke bort ifra at den kan enda et sekund raskere, og da trenger den ikke bli lett å ha med å gjøre her. At nå DYKTIGE Kristine Kvasnes er tilbake i vognen er selvfølgelig et stort pluss. Jenten med de fine kjørehendene hadde et meget godt tak på den nest sist, og vi har en klar feeling for at hun kan overraske. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 2 Winner Augustinu – Har et VELDIG fint løp foran seg denne søndagen, og den er verdt oppmerksomhet. Gikk helt OK nå sist uten kanskje å være på topp. Nå har den fått seg en pust i bakken, og det har nok bare gjort godt. Får Eirik Høitomt opp denne søndagen, og i fra et nydelig spor så ligger det meste til rette. Prøves som en spennende tipsener i et ganske jevnt løp.

V65-5 : 5 Knøse Faks – Er under en KLAR utvikling, og den har løftet seg mye på slutten. Feilet som vinner fjerde sist, så fulgte den opp med to strake seire før den nå sist fullførte fantastisk bra etter et tøft opplegg. Har vippet over på tillegg her, men er såpass bra på form, og under en slik flott utvikling at vi likevel gir den tilliten i det som er et ÅPENT løp. 6 Sangvikskongen – Er best på kapasitet, og den har også fått seg en blåser i kroppen etter en lengre pause. Kan ventes forbedret til søndag, og den skal selvfølgelig med på alt av seriøse bonger.

V65-6 : 10 Casino Silas – Hadde sine problemer når den stod hos Ove Wassberg, men den rakk likevel å avsløre BRA kapasitet for klassen. Nå har den stått en stund hos Eirik Høitomt, og han har helt sikkert gjort litt om på balansen for at den skal fungere mer optimalt. Har Eirik lykkes med dette så tror jeg at noen og enhver kan få seg en AHA opplevelse denne søndagen. Rapportene på den er meget fine, og vi må bare prøve den direkte mot en relativt svak motstand! OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.