Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark disker opp med et herlig V65-spill i kveld, og dette er en omgang med BRA potensial. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-3, og der tror vi mye på en veldig forbedret 3 Birk Brage. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Hoppestuss Pila R.S. – Hadde en veldig fin oppgave sist, og da fikk den endelig vinne et løp igjen. Avsluttet i 24-fart, og var aldri truet. Nå er oppgaven tøffere, men den kan spinne til tet, og lede hele veien på en rask bane. Skal stå først, men i kveld går vi ikke ALL IN. 8 Rive Ruska – Rader ikke opp, men er i bra form, og nå er den altså 40m billigere ute kontra favoritten fra løpet sist. Får også opp Svein Ove Wassberg i «jolla», og den gjør seg ikke bort i omgivelser som dette. Motbudet.

V65-2 : 3 H.G. Norne – Har funnet en veldig bra form, og den får mange tilhengere i totoen. Kommer i kveld ut med BIKE, og man rykker også alle skoene. Dette kan løfte en hest med 40m, og skulle disse endringene slå heldig ut så kan den være helt klink. Vi vil dog se den fungere på endringene før vi går hardere til på den. 2 Alma Solan – Feilet i dødens på siste bortre i debuten for Ove Wassberg sist, og det sa oss ikke så mye. Er grunnkapabel, nå har den fått et løp i kroppen, og det skal bli spennende å se den i hendene til Dalen. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Birk Brage –
Fullførte fint på Bjerke sist, og fortsatte sin fine fremgang fra Bergen gangen før. Er veldig på riktig vei nå, den støter på en overkommelig gjeng, og har en stor sjanse om den går som de siste to gangene. Er en soleklar tipsener i et ellers dårlig løp.

V65-4 : 8 Donato Gilbak – Ble sittende bom fast i debuten for Stall Wassberg sist, og den var positiv første gang ut. Glem ikke at dette er hesten som i fjor (30. oktober) gikk 12,2 s 1000m på Bjerke, og som kriget side om side mot en såpass god hest som Take This Society… Er altså grunnkapabel, og om nå formen for alvor er på riktig vei i sin nye regi, ja, da duger den i massevis i et løp som dette. Er også kuskeplusset med Svein Ove Wassberg i kveld. Må bare prøves!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 S.S.G. Torden Brage –
Er under en herlig utvikling, og den er spennende i kveld. Spurtet meget bra etter at den ble grovt hindret sist, og på klokken stod det 23,5 s 300m med krefter igjen. Er kjapp fra start, og greier Steine å forsvare innersporet så kan dette være over. SPILLES!

V65-6 : 4 Golden Eye S.F. – Holder usikker form, og har ikke vært på topp de siste gangene. Er normalt en veldig god tetløper, den elsker Bergen, og i kveld blir det normalt tet. Da vil den lede lenge, og den skal stå først på ranken. Her kan det bli bra tempo på forestillingen med formbomben 6 Ivanhoe i dødens, og skulle Golden Eye S.F. igjen være under pari, ja, da kan det skrelle til i finalen. Vi plukker derfor med oss noen hester.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.