Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V65-omgang med frekk banker

Bankeren er frekk - vi tror på tet og slutt! Herlig ide i monteløpet - du går vel ikke glipp av den? Vi jakter storcasjen til lunsj, og dette gleder vi oss til! Gjør du?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla står for fredagens lunsjomgang, og med solid innmelding er dette blitt en ordentlig bra V65-omgang som vi virkelig gleder oss å følge. De helt klare bankerne finnes ikke i denne omgangen, og vi jakter solide kroner med en frekk banker. 3 Lord Horse (V65-5) har vi STOR tro på i sitt løp, og tror mye på at dette dreier seg om tet og slutt. Blir ingen favoritt i spillet, og det tar vi i mot med takk. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 6 Vine Vision – Kom ut etter at vintertreningen var gjort unna sist, og selv om den var noe tung i kroppen så varslet den form direkte. Ble nemlig sittende fast med litt krefter igjen, og gjorde det mot en ganske tøff motstand. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den trives på distansen, og den duger normalt i et løp som dette. SPILLES!

V65-2 : 3 Åsens Aragon – Et svært jevnt og spennende monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide ser ut til å gå veldig under radaren, og det tar vi i mot med takk. Sist denne var ute i monte (7. februar) så tapte den knepent mot 1 Double Night som vil bli betydelig mer spilt her. Vi liker dessuten at man rykker skoene bak på Åsens Aragon, og det for første gang under sal. Rytteren er knallgod, og dette ser interessant ut på forhånd. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 9 Cobbys Forever – Er egentlig ikke så verst, og den gjør en spennende start etter litt pause. Claes Sjöström velger nå å rykke skoene rundt på den, og ofte når Claes gjør dette på hestene sine får det en veldig effekt. Møter en ikke spesielt hard gjeng, og fra et spennende smygspor kan dette bli dønn riktig. PASSES!

V65-4 : 12 Boycott – Kan betydelig bedre enn hva den har vist de siste gangene, og vi venter litt på at denne skal slå ut i full blomst. I dette lunsjløpet møter den på SVÆRT billig motstand, og blir det bare litt tempo så må sjansene være gode for at den runder til seier. Slår til som en frekkis?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Lord Horse – Har en svært spennende oppgave foran seg her, og vi er klart inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. Løste sterkt ut fra sitt trange spor i volten i V75’en sist, men havnet i dødens, som etter hvert ble til tredje innvendig. Fant ingen luker på oppløpet, og ble sittende bom fast som fulltanket i ryggen på 10 Power Blaster. Gangen før ble den brukt hardt fra start, og trykket seg etter hvert til tet. Solgte seg da dyrt i snøværet, og var solid i nederlaget. Her burde det ikke koste like mye å få tet, vi er veldig inne på at Petter Karlsson kan få lure unna den første runden, og da må vi bare tro på seier. Nå blir det skoløs (vunnet 1 av 2 på den balansen), og man fester også på en BIKE. VI BANKER FREKT!

V65-6 : 3 Matamoros – Var smellfin etter pause sist, og endte da opp med å bli sittende fast over mål. Varslet toppform direkte! Til denne starten rykker man skoene rundt (vunnet 4 av 7 på den balansen), den er kjapp i vei, og skulle Claes greie å ta seg til tet må sjansene være gode. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.