Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tidligere denne uken tok vi altså KASSA I V65-SPILLET på Sørlandet, og den store bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut meget solide Kr.386 805. I går fra Harstad snuste undertegnede igjen på FEITE V65-gevinster, men denne gangen ble det kun en "trøstegevinst" på bongen til Kr.1 920. Trøstegevinsten var uansett på meget fine Kr.11 600,-. I søndagens JACKPOTOMGANG fra Åmål går vi hardt ut, og banker 6 Stepping Dreamboy. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Stepping Dreamboy – Har en skreddersydd oppgave foran seg, og den har normalt en stor sjanse å lede et løp som dette rundt om. Har i karrieren vunnet syv løp, og samtlige er kommet fra tet. Nest sist tok den tet fra spor fem, og fra springsporet burde den derfor være veldig tidlig i tet. Med et oppløp på 105m så blir vi fakta veldig overrasket om den taper dette fra tet. Dette er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

V75-2 : 3 Amazing Lady – Denne er veldig bra, og MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto. Nest sist lekte den med en såpass god hest som Woodcutter (grunnlag på nesten 300 000), og møter ingen som er i nærheten av en slik hest her. Rapportene på den er dessuten veldig fine, og den er klar for å levere direkte etter pause. Vinner fra tet, men kan også vinne fra dødens. Må bare bli en klar tipsener i billige omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 2 Global Cutthecrap – Er vi litt inne på at kan skrelle fra rygg leder. Har stigende form, og spurtet sterkt etter at den havnet opp i dårlige rygger sist. Kom til mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten. Motstanden her er billig, og den er på foto om den leverer som sist. Vi liker også at den er meldt skoløs for første gang i karrieren. SKAL MED PÅ ALT!

V75-4 : 10 Fossens Wilma – Likte vi etter pause sist, og den ble altså sittende bom fast som fulltanket. Funksjonelt var den finere enn noen gang, og det skal bli spennende å se den igjen med et løp i kroppen etter oppholdet. Er normalt forbedret med den blåseren, den støter på helt riktig motstand, og klaffer det bare litt underveis så må sjansene være gode. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 3 Strong De La Hoya – Har en passende oppgave foran seg, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Nest sist ble den plukket ned på streken fra tet, men gikk da en sterk tid. Settes først. 4 Livi Poldark – Har ikke levert på topp de siste gangene, men spurtet klart bra i V75’en tredje sist. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og det kan løfte denne mye. Plukkes med på alt.

V75-6 : 6 Lättis – Ble aldri kjørt med sist, og kom til mål med krefter igjen da. Står nesten på kronen riktig inne i dette løpet, og leverer den på topp så skal sjansene være meget gode. Må bare prøves i et løp som dette da den er aldeles for lite spilt. SE OPP! 14 Vollanfaks – Er MILEVIS bedre enn raden, nå møter den MYE enklere motstand, og selv om den står på lengst tillegg så må den med på alt.

V75-7 : 2 Omega Lama – Vant sprettlett sist, og tok en fortjent seier etter en del uttur. Er småhissig bak bilen, men er også kjapp ut. Blir MAKSET med en BIKE for første gang nå, og løser den ut i trav så dreier fort dette seg om tet og slutt. Skal stå først, men helt stoler vi ikke på den.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.