Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V75-omgang fra Boden

Åpen omgang med stort potensial! Bankeren leverte en tung sluttrunde sist! Mulig supersjokk som kommer ut med BIKE... Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V75-vurderinger?

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Boden byr på en åpen og spennende V75-omgang søndag. Vi har naturligvis jobbet godt i arkivet, og funnet flere herlige objekter som du vil like infoen på. 6 Selmer I.H. i finalen er den beste bankeren i omgangen, og den står alene på alt. Ta rygg på følgende:

V75-1 : 9 Greenwich – Er en grunnkapabel traver som støter på en svært overkommelig gjeng. Var riktignok ikke på topp sist, men rapportene før dette løpet er fine, og vi håper/tror at den er tilbake på sitt beste her. Kommer ut skoløs rundt for andre gang i karrieren, og det skal være et pluss. Slår til som en skikkelig godbit?

V75-2 : 8 Jaramaz Boko – Avsluttet i overlydsfart sist, men kom akkurat for sent da. Nå har den fått det løpet i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er normalt ytterligere forbedret til denne oppgaven. Motstanden er dessuten billig, og dette er en motivert favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 6 Forspärla – Feilet fra seg en andreplass, og en tid på 21-tallet sist. Nest sist stod den likt med 12 Don Viking, og er altså 40m billigere ute nå. Kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette, og feilfritt skal sjansene være gode. Vår ide.

V75-4 : 5 Xanthis Excalibur – Utvikler seg fin, og var lekker til seier sist. Gangen før tapte den kun for gode Albert Zonett. Motstanden nå skremmer ikke, og vi tror på en solid sjanse. Klar tipsener i et løp hvor det skiller litt på de beste kontra de nest beste.

V75-5 : 12 Aliceinwonderland – Feilet med ALT igjen når kusken kjørte oppi på oppløpet sist, og formen er bedre enn raden. Nå fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og mot en ganske billig gjeng så er vi litt inne på at denne kan storskrelle. Settes først i et meget jevnt/åpent oppgjør.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 14 Dante Godiva – Var LANGT under pari sist, og noe må ha vært feil på den da. Er normalt en knallgod hest som vi bare tror vinner et løp som dette om den leverer som den skal. Klar tipsener i et løp som ellers ikke er spesielt lettløst.

V75-7 : 6 Selmer I.H. – Var klink overlegen på en 12-tid nest sist, mens den leverte en tung sluttrunde til andre sist. Er feltes i særklasse beste hest, og vår beste banker i en ellers åpen omgang.