Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V75-omgang fra Vaggeryd

Bankeren er normalt klink om alt går riktig for seg! Mulig supersjokk dukker opp mot en av dagens tyngste favoritter! Nykommer må tas på alvor! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V75-vurderinger?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april
Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Leirvåg med sterke V65-tips på Klosterskogen 29. april
Under den enorme DOBLE JACKPOTOMGANGEN på Klosterskogen denne torsdagen ble det nye gevinster for våre kunder. Den store V65-bongen på Nettavisen til Kr.1 875 satt nemlig som spikret, og her kunne man hente ut Kr.11 673,-.

Solide tips på Biri 1. mai - Kr.960 ble til Kr.7 099!
Kurt Leirvåg var igjen på hugget, og det ble en fin lørdag for flere av våre kunder. Vi kom dessverre ikke i mål på systemene, men de flate bongene satt svært godt. Det mellomste forslaget til Kr.960 satt som det skulle, og betalte ut herlige Kr.7 099!

Vaggeryd byr på en spennende V75-omgang denne søndagen, og her er det EN KRONE REKKEN som gjelder. Det betyr utfordringer, og det skal veldig lite til før utbetalingen skyter i været i slike omganger. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-5, og der står 3 Cash And Carry alene på alt. Konkurrerer mot seg selv, og feilfritt taper den ikke et løp som dette. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V75-1 : 4 Don Cash – Matcher man mot Harpers, men likevel velger man altså å ta den ut på en kjapp sprint etter pause. Er normalt rask i vei, og fra eventuelt tidlig tet er dette løpet over. Er en veldig motivert favoritt i innledningsløpet. Velger man å gardere så er det formhesten 7 Spartak Face i mot. Den satt bom fast nest sist, mens den spurtet bra etter et passivt opplegg sist.

V75-2 : 4 Black Fire – Likte vi i debuten, og den bare forsvant fra til en sprettlett seier med MASSE krefter igjen da. På klokken stod det 14,0 s 800m, og da kjørte nesten ikke kusken. Har mye inne, og kommer den seg bare greit avgårde så burde sjansene være fine i et løp som dette. 1 Athena Face – Var bra i debuten, og da gikk den 10,3 s 400m. Kan forsvare innersporet feilfritt, og blir ikke enkel å ha med å gjøre fra eventuelt tet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 10 Nelly Pepper – Dette er et småskummelt monteløp, og vi plukker med oss seks hester. Favoritten var knallfin under sal sist, og jogget da 14,2/2160mv med krefter igjen. Kan vinne igjen, men her er det betydelig tøffere i mot. Skrellhestene i løpet er 4 Yoghurt Composite/5 It’s Time som begge debuterer under sal, men begge får opp toppryttere, og slikt pleier ikke å være uten grunn. OBS!

V75-4 : 2 Begum Kronos – Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og spurtet riktig så bra mot mye bedre hester enn dette sist. På klokken stod det 11,4 s 800m, og den var altså ikke tom på det. Er ikke så verst fra start, det er en fordel å stå i spor langt inne på denne banen, og vi blir ikke veldig overrasket om det kan bli tidlig tet. Lar seg rett og slett ikke stoppe med drømmebetingelser?

V75-5 : 3 Cash And Carry – Er normalt helt overlegen her om alt går riktig for seg. Likte ikke bilstart sist, og giret seg veldig opp bak bilen. Reiste da i galopp, og det var game over direkte. Så helt enorm ut nest sist, og da jogget den 15,7/2140mv som helt ubrukt. Nå er det volte igjen, og det har den virket stabil med. Trykker seg trolig tidlig tet, og siden skal dette være over. Dette er søndagens BESTE banker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 5 Botticelli Grif – Er en nykommer, men det er en meget bra nykommer. Var bunnsolid når den gikk en 13-tid femte sist, og vi likte den skarpt da. Sist avgjorde den enkelt, og tiden må da sees i lys av en elendig bane. Har normalt stor fordel av distansen, og denne blir ikke enkel å ha med å gjøre om den går feilfritt. MÅ MED PÅ ALT!

V75-7 : 1 Payet D.E. – Er en motivert favoritt i finalen. Feilet sist, men har ellers vært veldig bra. Er normalt MEGET KJAPP ut, og det vil overraske oss om noen henter en lengde på denne. Fra tet bør egentlig dette være over, og vi iler til med tipsnikken. 9 Smokey Herman – Har vært syk, men er nå fikset på, og har sett fin ut i jobbene. Kan fort finne ryggen til favoritten her, og skulle lukene da komme på oppløpet så er denne vass på speed. Plukkes med som en tenkbar storskrell.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.