*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V75-omgang med stort potensial

Bjerke20112013_Carl Johan Jepson vant l¿p 5 med Purple Rain Dream_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Carl Johan Jepson er aktuell i søndagens V75-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Utfordrende omgang som det lukter store penger av! Vår beste banker i omgangen så lysende ut nedover oppløpet sist! Alternativ banker på ned mot 10%? Objektsblokken er fullstappet med godbiter, og infoen rundt disse vil du like! V75-suksess i vente?

15.03.20 09:46

Travtipset for V75-omgangen til Axevalla får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. KAMPANJEPRIS! Det koster kun 149 for 3 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V75-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Dagens GRATISTIPS til V75:

V75-7 : 5 Corleone D.K. – Banker vi i finalen. Det virker som om mange vil spekulere mot den her pga den skal gå med sko (vil derfor trolig trende veldig nedover på markeringsoversikten), men den har vunnet løp på den balansen før, og det er ikke noe problem. Var veldig uheldig i V75’en sist, men avsluttet STRÅLENDE, og vi hadde 11,6 s 800m på klokken. Var ikke helt på topp nest sist, men hadde vel heller ingen fordel av distansen? Tredje sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og da gikk den på samme balanse som nå. Er en av få hester i feltet som har litt ordentlig skalle, og på en kjapp sprint tåler den å bli brukt underveis. Lar seg rett og slett ikke stoppe? ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag