Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.20

Bjerke Travbane byr på en spennende V75-omgang i kveld, og vi anbefaler to bankere. 1 Tipsy Bartender (V75-2) og 5 Stormjerven (V75-4) er våre beste bankere i denne omgangen. Sistnevnte var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut. Ellers vrimler det av mulige godbiter, og våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 7 Fossby Støva – Innledningsløpet er svært jevnt, og det kan være et løp som er smart å gardere bredt. Ideen galopperte på siste bortre sist, men møtte da mye bedre hester enn dette, og er altså billigere ute igjen nå. Nest sist ble den sittende bom fast som fulltanket på 29,4/2100ma, og vi likte det vi fikk se da. Tredje sist havnet den utvendig leder, trykket seg så til tet runden igjen, og ble kun plukket ned helt oppunder mål. Er en bra hoppe i et løp som dette, og den MÅ passes. 3 Isjerva – Var solid til seier sist, og holder for tiden flott form. Har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på en tidlig gardering.

1 Hassel Linda – Har en råtten rad, men den lyver. Gikk PIGG i mål nest sist, og da klaffet absolutt ikke noe. Sist gikk den sterkt i kulissene etter galopp, og ligger altså litt i skorpen. Skreller med flyt?

Vår rangering : A : 7 B : 3-1-6-4-5 C : 2-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-2 : 1 Tipsy Bartender – Var ikke til sin fordel første gang ut for Stall Hamre, men etter det har den vært helt strålende. Tok en enkel seier nest sist, og fulgte opp med å gjøre et toppløp på Solvalla sist. Passerte da på 09,7/12,9, og vant enkelt på en lav 13-tid. Innersporet er ikke helt optimalt, men blir den bare ikke fast så må sjansene for en ny seier være store. SPILLES! 6 Hera B.R. – Er i sitt livsform, og meget solid til seier etter en avslutning i 11-fart sist. Dukker nok opp på foto igjen, og den må med på gardering om favoritten ikke står alene.

8 Maybe Maven – Ble det feil for sist, men det er ingen fare med formen. Er nok den som er nærmest favoritten på ren kapasitet, men sporet trekker ned, og vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 1 B : 6-8-10 C : 5-9-2-3-4-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-3 : 5 Tin Ada – Spurtet meget oppløftende etter pause sist, og varslet form direkte etter sitt opphold. Kan være ytterligere forbedret i kveld, og får bare kusken til styringen så er den alt annet enn ueffen i et løp som dette. PASSES! 9 Bokli Hera – Er egentlig en ganske bra hoppe, men har ikke den beste raden, og blir neppe veldig mye spilt her. Glem ikke at vi her snakker om en hest som femte sist slo en såpass god hest som Reime Blesen, og møter ingen av et slikt kaliber her. Kom sist ut etter pause, havnet opp i elendige rygger, men så fakta forbedret ut etter oppholdet, og var ikke helt bunnskrapt i kulissene. Plukkes tidlig med i et billig løp.

4 Pave Tore – Galopperte fra seg en andreplass sist, mens den var god fra dødens til seier nest sist. Blir veldig hardt betrodd her, men vær OBS på at vi snakker om en hest som kun har 1 seier på 22 forsøk. Vi nøyer oss derfor med å plassere denne på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5 B : 9-4-3-8-7 C : 6-10-2-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-4 : 5 Stormjerven – Har en svært billig oppgave foran seg i kveld, og vi må bare tro MYE på denne. Gjorde comeback i Bergen sist, og ble meldt rett i et tøft V75-løp. Rullet da over i galopp ned mot siste sving, og gjorde det som svært godtgående. Hadde dårligst blitt toer uten den galoppen, og travet 25,8-26,0/2120mv. I kveld er den betydelig billigere ute, og vinner dette om alt går riktig for seg. Var kun et 2-valg når vi la ut våre tips, og det mener vi er 100% feil. Denne skal nemlig stå veldig klart først. SPILLES! 4 Rinde Thorvald – Vant enkelt fra tet sist, men gjorde det over sin beste distanse. Mellomdistanse trekker ned, og den kan normalt ikke slå vår klare ide over denne distansen. Er uansett motbudet da den sikkert vil lede dette lenge. 2 Harkar – Holder flott form, den vant på samme tid i fjor, og er ikke helt ueffen om Stormjerven skulle røre det til for seg. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 4-2-1-11 C : 10-8-7-6-12-3-9

V75-5 : 9 Key To Happen – Dette er et veldig jevnt oppgjør, og det skiller ikke mye på disse. Vi tror på kjøring innledningsvis her, og da kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Key To Happen leverte en sterk sluttrunde i Sverige sist, og da må tiden sees i lys av en noe krevende bane. Kan få det sydd opp fra smygsporet, og den må med på en tidlig gardering. 12 Frick – Er veldig grunnkapabel, og den gjør en spennende start etter pause. Vi tror altså på tempo, Frick har en ordentlig bra speed når den får gå med i rygger, og selv om sporet er «kaldt» så er vi inne på at den kan skrelle om den leverer på sitt beste.

7 Force De Flandre – Var god når den vant etter pause i Bergen nest sist, mens den var svært uheldig i løpet i Sverige sist. Ble da hindret til galopp, og hadde ellers ikke den rette flyten. Skulle Hop greie å ta seg til tet så har Force De Flandre naturligvis en god sjanse, og den er selvskreven på bongen.

Vår rangering : A : 9 B : 12-7-2-6-11-1-8-3 C : 10-5-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 4 Miss Pepper – Vant sikkert fra tet nest sist, og møtte da flere av de samme som nå. Sist ble det feil, men Tengsareid sluttet tidlig å kjøre, og dermed ble opplevelsen for hesten en helt annen enn om Tengsareid hadde presset henne hele veien. I kveld blir det tet, og hun har en bra sjanse om hun leverer på sitt beste. Dog trekker to strykninger ned, for nå får veldig gode hester billigere kontakt, og vi avstår derfor fra et bankerspill. 9 Global Bred To Win – Var ikke tom etter sene luker i det samme løpet sist, og gikk altså en 10-tid. I fjor var denne litt tung når den begynte å starte, men så fant den en voldsom form etter noen starter. Den formen føler vi at Global Bred To Win er i ferd med å finne, og den må passes.

10 Lucky Queen Soa – Var også ute i det nevnte løpet sist, men var egentlig ikke noe veldig bra, og fikk maks. Gangen før var den god i nederlaget mot Miss Pepper. Lucky Queen Soa er god nok på ren kapasitet, men etter innsatsen sist blir den kun en outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 9-10-11-1-7 C : 6-3-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 12 Mr. Chocolate – Hadde reist elendig til Sverige sist, og leverte derfor ikke helt som ønsket. I årsdebuten gangen før spurtet den meget sterkt, og kom til mål med krefter igjen. Dette er en ordentlig god 5-åring, nå er reiseveien kortere, og med tempo så feller denne mange til slutt. PASSES! 9 S.J.’s Tribute – Kommer ut etter pause, og man ligger litt lavt fra trenerhold. Skal kun få et snilt løp, og kjøre til slutt. Har uansett løftet seg såpass mye i år at vi er forsiktige med å ranke den for langt ut. Smygsporet burde dessuten passe, og den skal med på en tidlig gardering. 5 Gentletron – Var OK i ganske tøffe omgivelser sist, og holder sin flotte form. Står bedre til nå, og her blir det garantert kjørt fra start. Skulle den ta seg til tet så vil den lede dette lenge…

1 Jonathan Bank A.B. – Er god nok å lede et løp som dette rundt om, og den var dessuten helt OK etter pause sist. Kom da til mål med krefter igjen. Dog fungerte den ikke helt perfekt på svingene, og det gjorde oss usikre. Blir derfor kun en liten gardering, selv om den nå står perfekt til.

Vår rangering : A : 12 B : 9-5-1-8 C : 4-6-11-10-7-2-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.