Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V75-omgang på Solvalla

Vi byr på to bankere samt flere smellfrekke objekter! Det går mot veldig fine kroner til de som greier å løse denne V75-rebusen! Du blir vel med på moroa?

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla byr på en åpen og spennende V75-omgang søndag, og at det er en krone rekken gjør ikke akkurat dette enklere. 11 Versace Face (V75-1) og 2 Gazoline Mearas (V75-6) er våre bankere i omgangen, og to hester vi føler veldig for. Ellers finnes det mye snadder i de øvrige løpene, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 11 Versace Face – Har ikke gjort noen feil i 2021, og sist holdt den unna for LANGT BEDRE hester enn hva den møter her. Distansen er kun et pluss, og husker bare Kihlström å dra i høyretømmen, ja, da må sjansene være meget solide igjen. Vi tror MYE på denne favoritten.

V75-2 : 1 Västerbo Garonne – Løste enormt ut bak bilen sist, men rullet så over i galopp ned mot den første svingen. Gangen før vant den sprettlett på 15,9/2140mv, og kan muligens gå litt under 15 på distansen. Får opp Claes Sjöström igjen nå, og det er et stort pluss. Fra tet kan fort dette løpet være over, og den er svært spillbar med slike betingelser. Rapportene på den er også meget solide. 4 Stepping Dreamgirl – Skulle vår ide igjen feile mot den første svingen, ja, da er det fort denne som tar tet, og da er det hesten å slå. Disse tro skiller seg noe ut i et småskummelt løp for ferske hopper.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 2 Charles Du Sud – Hadde et bra fjorår, og man har klare forventninger til den i år også. Har trent meget fint inn mot denne oppgaven, og selv om det naturligvis ikke er toppform direkte, ja, så er den klar for å gjøre et bra løp. Kan nok gå mellom 15-16 på distansen, og strekhester liker vi i løp som dette. SPILLES! 14 Mellby Eye Catcher – Gikk kun på det jevne sist, og den leter etter toppformen. Dette er dog en herdet hoppe som nå møter svært overkommelig motstand. Plukkes derfor tidlig med.

V75-4 : 3 Alaska Kronos – Her blir 7 Diana Zet enormt hardt betrodd, men vær litt OBS på at den ikke var som best i årsdebuten i fjor. Falt dessuten helt sammen i aksjonen i Derbystoet, og vi vil gjerne se denne på sitt beste før vi går hardere til på den. Stallvenninnen Alaska Kronos likte vi dog skarpt i årsdebuten sist, og den kom til mål med litt krefter igjen. Da viste klokken 09,6 s 800m. Er normalt MYE forbedret med det løpet i kroppen, den har helt riktige betingelser foran seg her, og vi roper et stort varsko!

V75-5 : 9 Xerxes Millpond – Er det store objektet i dette løpet, og merkelig nok ser den ut til å gå veldig under radaren. Den satt fast i årsdebuten, og vi likte det vi fikk se da. Nå sist fikk den sene luker, og var ikke tom over mål. Travet da sterke 15,0/2140ma med krefter igjen. Her er det med veldig få unntak svært billig i mot, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være fine. SKRELLER?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 2 Gazoline Mearas – Har en skreddersydd oppgave foran seg nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på tidlig tet og slutt. I årsdebuten nest sist fullførte den fint, og var ikke veldig langt bak en såpass god hest som Gooner. Løpet sist glemmer vi da den ble kjørt av en svak kusk som ikke hadde kontroll over hesten. Nå er det Adielsson opp, det blir skorykk på alle fire, og den er også meldt med BIKE. Sporet er perfekt, distansen er den riktige, og vi må bare prøve oss på denne nå. BANKER!

V75-7 : 11 Almond Paste – Trakk seg etter en tøff reise i årsdebuten, men gjorde uansett et OK løp, og det mot bedre hester enn dette. Er normalt forbedret med en blåser i kroppen, og med tempo feller den mange til slutt. Prøves som et helfrekt objekt i en svært jevn finale. 3 Jewel River – Holder Anders Eriksson HØYT, og det er snakk om en knallgod hoppe. Kommer nå ut etter en liten pause, men rapportene på den er sterke, og den må med på alt!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.