Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V86-omgang klokken 20.30

Bankeren er et stort løfte! Lekre objekter, og favoritter i trøbbel! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V86-vurderinger? Husk også at du kan se løpene GRATIS hos oss.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Du visste vel at du kan kjøpe deg inn på våre andelslag på Eksperten? Hver dag ligger vi ut spill fra Kr.50, og på onsdag har vi andeler helt opp til Kr.1 495. Du finner ALLE våre V86-andelslag ved å klikke på denne lenken.


I kveld er det våre favorittbaner i Sverige, Solvalla og Åby, som står for V86-omgangen. Værprognosene på begge baner er elendige, og det vil trolig bli krevende forhold med mye vann i banen. Det vrimler av objekter i kveldens V86-omgang, og spesielt mot slutten av omgangen finnes det mye snadder. Når det gjelder kveldens beste banker så dukker den opp i V86-1, og vi tror ikke at 10 Demon Ima taper på en god stund om den bare får holde seg skadefri. Fra stallen melder de også om grønne lykter... ALL IN!

Våre fyldige V86-vurderinger til kveldens løp:

V86-1 : 10 Demon Ima – Pga skade har denne kommet sent i gang med sin karriere, og den har altså kun gjort ni løp i en alder av 5-år. Kommer dog å tjene store penger i 2021 om den får holde seg hel, og den har imponert veldig på slutten. Sist jogget den 13,9/2140ma med krefter igjen i V75’en, og den fikk to pluss i kanten av oss. Møter ikke en veldig hard gjeng her, og går alt riktig for seg så taper den normalt ikke et løp som dette. VI ÅPNER MED ET BANKERSPILL! Velger man å gardere så er det naturligvis 6 Baron Frontline, og 7 Mystic Mom vi frykter mest. Begge har form, og begge er bra hester i grunnlaget.

Vår rangering : A : 10 B : 6-7-4-9 C : 5-1-11-3-8-2

Du visste vel at du kan kjøpe deg inn på våre andelslag på Eksperten? Hver dag ligger vi ut spill fra Kr.50, og på onsdag har vi andeler helt opp til Kr.1 495. Du finner ALLE våre V86-andelslag ved å klikke på denne lenken.

V86-2 : 3 Finland – Trengte løpet etter pause sist, og fikk maks da. Møtte bedre hester enn dette i fjor, og det er snakk om en ganske bra hoppe. Er kjapp fra start, vi er klart inne på at distansen vil passe perfekt, og med spor innenfor favoritten er den verdt et forsøk. 6 Blaze Kronos – Har vært halsoperert to ganger, og det er slikt vi aldri liker. Nå er det dessuten meldt et veldig fuktig vær onsdag, og det påvirker ofte disse halshestene negativt. Står med tre strake, men det uten at vi er blitt veldig imponert. Vårt andrevalg.

4 Sashay Kemp –
Bremset oppunder mål sist, men gjorde trolig det pga kusken valgte å kjøre unna mot oppløpet. Går med helstengt/bike, og vil nok bli laddet med innledningsvis. Outsideren. 2 Destiny Laughed – Var med på en spinnvill åpning sist (07,6 f 500m), før det ble rygg leder. Fikk det ordentlig på oppløpet, og vi er usikre på hvordan den har tatt det løpet. Kommer trolig ut med BIKE, og det vil være et pluss. Blir uansett kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 3-6 B : 4-2 C : 5-1-7

Du visste vel at du kan kjøpe deg inn på våre andelslag på Eksperten? Hver dag ligger vi ut spill fra Kr.50, og på onsdag har vi andeler helt opp til Kr.1 495. Du finner ALLE våre V86-andelslag ved å klikke på denne lenken.

V86-3 : 4 Danielle D.D. – Kommer med et godt rykte fra Danmark, og den imponerte stort sist hvor den jogget 12,4/1640ma med krefter igjen. Har vært best skoløs, og det er også hovedgrunnen til at den ikke står alene i kveld. Motivert favoritt, men vi avstår fra et bankerspill. 1 Alicia Bore – Er ingen stjerne, men det er en flink sprinter, og den trives på Åby. Har fått to løp i kroppen etter pause, men leter fortsatt etter formen. Sitter trolig i rygg leder her, og det er aldri feil på en bane som Åby… Kan skrelle om den har dagen!

2 Beluga West –
Har en riktig oppgave foran seg, men er best skoløs, og sko på alle fire er et minus. Har dessuten vært variabel, og ikke helt stabil med auto tidligere. Vår outsider. 5 Appaloosa – Knep seieren sist, og holder fin form. Står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig, og må ikke glemmes ved gardering.

Vår rangering : A : 4 B : 1-2-5-6-7-3-8 C : -

Du visste vel at du kan kjøpe deg inn på våre andelslag på Eksperten? Hver dag ligger vi ut spill fra Kr.50, og på onsdag har vi andeler helt opp til Kr.1 495. Du finner ALLE våre V86-andelslag ved å klikke på denne lenken.

V86-4 : 3 Ten Times – Ble plukket ned på linjen nest sist, mens den galopperte sist. Har egentlig ikke likt banen de to siste gangene da den trenger litt ordentlig feste. Ellers er dette en hest som er bra for klassen, den er over middels fra start, og får bare kusken til styringen så er den på foto i et løp som dette. OBS! 9 She Follow Me – Er stadig bedre enn raden, og snart må vel denne bli ropt opp? Har kommet til mål med litt krefter igjen de siste gangene, og ligger altså i skorpen. Kan få det sydd opp fra et OK smygspor, og vi dobler opp a-gruppen.

2 B.G. Pastor Jonte –
Blir i overkant hardt betrodd her, og for oss er den kun en i mengden. Har fått det sydd opp to ganger på rappen, og sist burde vel den kanskje ha vært disket da Robert Bergh brøt seg ut. Er kun middels fra start, og for oss er ikke dette noe mer enn en outsider. 4 Titania R.L. – Er en brennkvikk sprinter som kommer ut i ny regi. Har fart i overflod, og det skal blir spennende å se den for sin nye trener. Plukkes med som en mulig skrell.

Vår rangering : A : 3-9 B : 2-4-5 C : 6-11-7-10-8-1-12

Du visste vel at du kan kjøpe deg inn på våre andelslag på Eksperten? Hver dag ligger vi ut spill fra Kr.50, og på onsdag har vi andeler helt opp til Kr.1 495. Du finner ALLE våre V86-andelslag ved å klikke på denne lenken.

V86-5 : 1 Millmighty – Har fått to løp i kroppen etter pause, og egentlig har den ikke blitt kjørt med. Er trolig blitt matchet mot denne oppgaven, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Gikk 13,4 s 1000m med full spenst over mål sist, og storformen er neppe veldig langt unna. Må bare prøves fra drømmebetingelser i kveld!

7 Ivory Di Quattro – Hadde et knallgodt fjorår, og den imponerte veldig da. Kommer nå ut etter en lengre pause, og man har gjort inngrep i knærne på den. Skal til Frankrike, og noe sier oss at man ikke vil tømme den her? Er feltes beste hest, men fra 40m tillegg blir ikke dette enkelt. Har vunnet ganske mange løp med sko på alle fire, og den balansen er ikke et problem. Motbudet. 8 Fabio De Pervenche – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Lugauer, og den har vært helt OK. Har litt inne, og får stå som en outsider som skal med om man først begynner å gardere dette løpet.

Vår rangering : A : 1 B : 7-8 C : 4-9-2-11-10-3-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-6 : 2 Young King –
Er en knallgod 6-åring som gjør en spennende start etter en liten pause. Vant årsdebuten i både 2019/2020, og vi er klart inne på at den har en stor sjanse å gjøre det igjen i 2021. Per Lennartsson har nemlig full form på stallen, og dette er en riktig oppgave for Young King. Hadde ikke vært sjanseløs selv om den hadde stått på 20m tillegg, og da sier det seg selv at den må prøves nå!

9 Electrical Storm – Er en tøffing som holder full form. Distansen i kveld passer nok bedre enn sist, og den pleier å ha tunge sluttrunder. Skal dog være knallgod for å hente 20m på vår ide, og spesielt om vår ide leverer på sitt beste. Favoritten blir derfor kun et 2-valg hos oss. 8 Global Undecided – Var under pari sist, og er nok ikke like hard i skallen sin lengre. Kommer nå ut etter pause, og er nok mer en trippelkandidat enn en het seierskandidat. Skal naturligvis med om man først begynner å gardere løpet. 10 My Dream Art – Er grunnkapabel, og gjør en spennende debut for Oskar J. Andersson. Rapportene er fine, og dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 9-8-10-7-4 C : 6-5-11-1-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 9 Flirting Diamond – En eller alle? Dette løpet er svært jevnt, og vi blir alt annet enn overrasket om det skreller her. Favoritten er dog soleklar, og på sitt beste har den kapasitet til å blåse en overkommelig gjeng som dette. Gikk dog ikke mer enn hva den måtte gjøre sist, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Var god i nederlaget nest sist, og viste 09 s 800m tredje sist. Har et altfor lavt grunnlag på konto, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

12 Cash Bore – Kan være storskrellen her. Var svært tapper i nederlaget sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Sporet/raden gjør at den ikke blir mye spilt i kveld, men på ren kapasitet/form er denne fakta såpass bra at den må med om Flirting Diamond garderes. KAN SKRELLE! 5 Cosmic Photo – Er klink variabel, og aldri helt enkel å regne på. Feilfritt = da kjemper den i fremste rekke. 3 D’amore – Er slett ikke så verst, og dessuten en god del bedre enn raden. Er kjapp fra start, og fra tet/eventuelt rygg leder gjør den seg ikke bort. 7 Fajm Composite – Får trolig på seg en BIKE for første gang i kveld, den er dessuten i bra form, og er en av flere som må med om man første begynner å gardere løpet.

Vår rangering : A : 9 B : 12-5-3-7-1 C : 11-10-6-4-8-2

V86-8 : 5 Janis Joplin Boko – Spennende finale, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen hadde faktisk kun 4,5% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og den trenger heller ikke bli mye spilt. Er dog på vei mot storformen nå, og den gikk et råsterkt løp etter en tidlig galopp sist. Satt bom fast over mål, og vi likte den svært godt. Kan åpne bak bilen, og dette ser interessant ut på forhånd. OBS! 9 Matilda Cash – Er best, men vær litt OBS på at dette er en spesiell hoppe som løper og bryter underveis, og den er rett og slett ikke helt enkel å kjøre. Gikk 11,6 s 1000m sist, og vant sikkert. Motbudet. 2 Smaragd Norrgård – Er en hoppe som Per Lennartsson skryter av, og den tok en mildt sagt fortjent seier sist. Har MYE inne, den er kjapp fra start, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Også denne plasseres i a-gruppen! Løpet ellers er veldig jevnt/åpent, og vi plukker altså med oss litt hester her.

Vår rangering : A : 5-9-2 B : 6-11-12-1-8 C : 3-10-4-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.