Spenstig lunsjbanker i Bergen

I en meget spennende V5-rebus fra Bergen setter vi vår lit til at Jan Ove Olsen styrer kapable Storler Stjerna inn til seier.

Klikk her for gratis V5-tips.

Tar årets første triumf?
Vår friske banker for dagen vant hele fem løp under fjoråret, og i V5-3 tror vi 10 Storler Stjerna tar årets første seier. Nordli Svarten-datteren har nå fått et løp i kroppen etter lang pause, og vi forventer å få se en forbedret utgave til dagens dyst. 6-årshoppa er vant til å møte klart bedre hester enn dette, og seiersjansene synes gode sammen med velkjørende Jan Ove Olsen. Mindre interessant blir ikke spillet når vi ser at vår banker for dagen foreløpig er et femtevalg kun markert på 18 % av kupongene!

Storfavoritt som innfrir?
Vi støter på en tung favoritt allerede i V5-innledningen. 1 Torv Stjerna leverte en formidabel sisterunde i sin siste start til seier, og løser det seg sånn noenlunde fra et litt sjanseartet innerspor dreier det seg om en solid vinnersjanse. Vi er dog litt inne på at en annen hoppe med minst like god kapasitet kan gi favoritten mer kamp enn hun setter pris på, og innfrir denne våre forventninger kan favorittspillerne kaste kupongene i ”bøtta”. Vårt drag i løpet kan du lese om her.

Åpent.
De tre øvrige avdelingene ser på forhånd svært åpne ut, og det kan fort komme en smell eller to. I V5-2 har 5 Baby Doll Tooma fått et løp i kroppen etter lang pause, og Diamond Way-datteren kan vise seg nok forbedret til å ”kamme” hjem den gjeveste sjekken. Vår favoritt utfordres i første rekke av 2 Magic Fly. Mr. Flirt-sønnen har røpet fin kapasitet, og 4-åringen kommer ut fra en stall som er på vei mot full form.

I den fjerde avdelingen står 2 Mountain Mohican unektelig forlokkende til i løpet. Dersom formen er sånn noenlunde i nærheten av det den var tidligere i vinter bør Embassy Lobell-sønnen har et bra bud på løpet. I dette løpet dukker det dog opp en hest som enten har stått i håpløse spor, eller har støtt på for gode hester. Det ser veldig riktig ut for vår ide i løpet ved denne anledningen, og vi blir ikke sjokket dersom han steller i stand en overraskelse. Les om vår ide her.

Er Er 2 Mountain Mohican løsningen på en ellers åpen V5-4?
Er Er 2 Mountain Mohican løsningen på en ellers åpen V5-4?

Litt skummelt også i V5-finalen, der vinneren ikke er lett å spå. Duoen 2 Rigel Tessa og 3 Ness Tjo Ask står veldig spennende til i løpet, og dukker nok opp i striden helt der fremme. Førstnevnte har dokumentert form, mens sistnevnte skuffet kapitalt i årsdebuten. Kapasiteten er dog udiskutabel på Pål Even-sønnen, og her kan det ligge an til tet fra start til mål.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 288 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 6.480 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.412 kroner. Systemet har vi fylt ut for deg på seks kuponger, og de kan du kjøpe her.