*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spill andelslag på trav

Foto: hesteguiden.com

Se hvordan du kan kjempe om de virkelig store travpottene.

17.09.11 10:07

Rikstoto-spillet V75 har stått for mange av de største premieutbetalingene i Norge, og det blir langt oftere gigantpotter i V75 enn i Norsk Tippings spill Lotto og Viking Lotto.

Rekordpremien i V75 er på hele 51,5 millioner kroner, som ble utbetalt i 2005. I tillegg har det blitt utbetalt hele fem andre premier på mellom 39 og 50 millioner kroner de siste årene.

Spill store systemer billig
Flere av de største pottene er blitt vunnet av kameratgjenger som har spleiset på store og dyre systemer, for det er ikke lett å kjempe om de største pottene med mindre systemer og lav innsats. Da må du tippe på få favoritter og ha en meget stor porsjon flaks.

Nå er det imidlertid blitt mulig å delta i andelslag på nett, noe som innebærer at du kan kjøpe deg inn i store systemer sammen med andre nettspillere. Ved å sette innsatsen i andelslag, er du med på langt større systemer enn du normalt har råd til, noe som øker sjansene for at du fanger opp vinnerhester som er lite spilt.

Spill på Sportspill.no
Du får kjøpt deg inn i andelslag i Sportspills spillbutikk, og du kan velge mellom V4, V5, V65 og V75.

I V75- og V65-spillet er det 10 andeler pr spill. Blir det gevinst på spillet, får du utbetalt 1/10 av beløpet. I V5 og V4 er det 5 andeler pr spill. Blir det gevinst på spillet, får du utbetalt 1/5 av beløpet.

Du kan velge mellom å spille registrert gjennom Nettavisen og Sportspills spillkonto (gå inn på "logg inn/registrer deg"), eller du kan spille med VISA-kortet ditt.

Du velger selv beløpet du ønsker å spille for. Når spillet er levert, vil du få en kvittering som viser hvilke hester du og andelslaget ditt har spilt på.

Her kan du kjøpe andel i V75

Her kan du kjøpe andel i V65

Her kan du kjøpe andel i V5

Her kan du kjøpe andel i V4

Les hvordan du kan øke vinnersjansene dine med systemspill her.

Er du fersk i gamet? Slik spiller du på hest

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag