Spill Sem - hent cashen hjem!

Nume Elden, og Pål Sem har et utrolig fint løp foran seg denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Nume Elden, og Pål Sem har et utrolig fint løp foran seg denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 350 000 siden sist fredag, og forslagene har satt utrolig bra den siste uken. Fra Klosterskogen så knaller vi til med en interessant banker!

Fra Momarken tirsdag så rundet vi 1 350 000 innspilt siden fredag, og Nettavisen sin travredaksjon har funnet en aldeles praktfull førjulsform. Når det gjelder omgangen fra Momarken tirsdag 9.Desember så innfridde vår herlige monte-banker 10 Ubert Mourotais (V65-2). Sogni (7,2%) sjokket mange når den tok ned dagens tyngste favoritt, men oss lurte den ikke for vi serverte topp info på skrellbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vårt minste V65-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 216) inneholdt en sekser og 10 femmere og betalte tilbake meget pene 4 820 kroner. I tillegg ble det klaff for hele 27 andelslag på Eksperten og når også det ble fem riktige på vår største V5-bong med en innleveringspris på 1 890 (Gevinst på 9 765) , ja, så endte totalen på 160 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før denne flotte dagen på Momarken så ble det altså en gedigen opptur på Leangen mandag 8.Desember hvor Kurt Leirvåg var i virkelig fyr og flamme! Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalen på mandag : 250 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 6.Desember ble også fantastisk for dem som fulgte våre V75-tips. Hele 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt. Nå er dette historie, men allerede i dag er det NYE muligheter å tjene penger. Moroa starter opp i Sverige kl.12.20. Lunsjtipsene våre finner du her Deretter overtar Bjerke kl.13.37. Tipsene til Bjerke finner du her Om kvelden så blir det løp fra både Klosterskogen samt Örebro. V64-tipsene våre finner du her

Innleveringsfrister Klosterskogen:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi velger å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritter på Klosterskogen, og går heller for 4 Nume Elden (V65-2) som faktisk var et 2-valg når vi la ut denne artikkelen litt før klokken 12 torsdag. Når det gjelder 4 Nume Elden så likte vi den skarpt etter pause sist, og den gikk helpigg i mål etter sene luker! På torsdag så blir det normalt sett gratis tet, og da skal dette løpet være kjørt!

Sjekk ellers ut følgende fra 800m banen i Skien:

V65-1 : 5 This Is Anfield – Skal ha trent bra på Klosterskogen, og dermed så takler den altså svingene ifølge trener Per Gottling. Gjorde en sterk debut i Norge sist, og den vant fakta ganske så lett på en meget god tid. Viste seg å være mye bedre enn grunnlaget sitt, og den burde ha litt å hente i tiden fremover. Det finnes noen BRA hester imot, men This Is Anfield er uansett en solklar favoritt i innledningen. SPILLES!

V65-2 : 4 Nume Elden – Denne tror vi MYE på. Kom ut etter en liten pause nå sist, og den ble hindret til galopp tidlig. Ser LYSENDE bra ut etter sene luker, og den passerer mål med masse krefter igjen. På torsdag så jogger normalt sett Nume Elden til tet, og da skal dette løpet være kjørt. Må ha en kanon mulighet, og her kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt!

V65-3 : 10 Roli Eld – To hester skal være heldekk i dette løpet, og i tillegg til draget vårt så er selvfølgelig 6 Vår Runa den andre vi tenker på. Disse har MYE å gå på i forhold til de andre, og det vil overraske oss kraftig om ikke en av de vinner. Roli Eld som vi plasserer først så enormt bra ut sist hvor den la inn en avslutning i 27 fart. Har uansett helt sikkert hatt godt av dette løpet i kroppen sin etter pausen, og den kommer til å «fly» fort på denne sprinten. Vi varsler, og heiser den helt til topps!

V65-4 : 10 K.L.M. Rouge – Er veldig bra i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og den er dessuten MYE bedre enn raden! Har vært ute mot bedre hester enn dette, og nå sist så hadde den full spenst over mål etter sene luker. Vi gav den et stort pluss i kanten, og vi likte det vi fikk se. Kommer nå ut etter en liten pause, og den dukker dessuten opp i helt riktige omgivelser. Må med på alt av seriøse bonger, og vi lanserer denne som et spennende førstevalg!

V65-5 : 4 Raymond Palema – Har vært bra, men man skal være klar over at dette ikke er noen stjerne. Får nok gratis tet, og den skal selvfølgelig tidlig på bongen. Denne torsdagen så velger vi uansett å spekulere, og det som kan vise seg å være et spennende objekt er 3 Romero M.L. – Denne tror vi nemlig får rygg leder på den store favoritten, og på speed er den vass. Vant fire løp på denne årstiden i fjor/begynnelsen på dette året, og den går inn i sin beste tid på året. Feilet sist i en trang situasjon, men den så bra ut i kulissene etter galoppen. Kan få løpet her, og da kan den også skrelle med luringen Dag-Sveinung Dalen.

V65-6 : 9 Silver Light – Er bedre enn raden, og den MÅ passes med flyt denne torsdagen. Nå sist så feiler den i et småskummelt angrep på oppløpet, og da var den på vei til å gå i nærkamp med Rapido Va Bene. Tidsmessig så hadde den gått 13,6/2100m. Står her i en noe sjansebetont rygg, men blir den ikke for mye hindret på veien så burde den være HET i finalen! Vårt førstevalg, og en stor OBS hest på torsdag!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.