*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spillefest fredag

Porfirio Bi og Frode Hamre er på farten i V65-4 på Biri travbane ved Mjøsas bredder fredag kveld.

Det er Jackpot til hele tre stevner denne fredagen, og på Biri i kveld ligger det 1 456 889 kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet!

29.04.14 10:25

Sportspills meny fredag:
V65 Solvalla: Goop kusker jackpotbankeren
V64 Kalmar: Vrien jackpotomgang
V75 Åby lørdag:
Johan fører an
Oddstips 1:Nå kommer Milan-nedturen
Oddstips 2: Fra bunnen til opprykksstrid

En strålende helg på travfronten står for tur både sportslig og spillemessig, og høydepunktet er selvsagt Olympiatravet på Åby lørdag. Norges travkonge Yarrah Boko trakk et litt kinkig åttendespor i det løpet, men det er som kjent til slutt pengene deles ut.

Det er enorme penger å spille om i en internasjonal V75-omgang på Åby, med 60 millioner kroner i potten, men før den tid skal det også kjempes om store penger denne fredagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Oppdatert fredag ettermiddag: Det ble treff for ni andelslag under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen og dermed ble det totalt ca 225 000 kroner innspilt.

Til kvelden er det jackpot både på Kalmar og på Biri, og i V64-spillet på den andre siden av kjølen, ligger det 836 451 kroner ekstra i sekserpotten. På Biri er det dobbel jackpot med hele 1 456 889 kroner ekstra i sekserpotten, og det er selvsagt interessant.

Til alle helgens stevner ligger det en rekke andelslag ute på Eksperten i alle prisklasser, og siden det er enorme penger å spille om på Biri fredag kveld, har vi høynet innsatsen på vårt største system der. Det systemet er på 4 andeler a. kr. 2000.-, for de som vil satse litt ekstra, og alle helgens andelslag på Eksperten, finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Hamre sitter på leken

Vi tror Frode Hamre sitter bak fredagens sikreste V65-vinner på Biri, og da tenker vi på 6 Porfirio Bi i V65-4. Hamre har brukt litt tid på å finne ut av Italieneren, men de to siste innsatsene har vært oppløftende. I den nest siste starten vant han lett på 15.6 full vei i fra tet, og sist var han også god.

I det løpet måtte han vandre i "dødens", og da var det ikke noe å si på at han ikke kunne utfordre gode Yankee Blueblood til slutt. Han hadde dog full fart inn i mål, helt på høyde med toeren Oscar Ribb, og kontra sist, er det langt enklere i mot i kveld. Han blir trolig bukket til tet, og da tror vi løpet er kjørt.

Vi blir i hvert fall veldig overrasket hvis 2 Ønas Julius (veldig svak sist) eller 3 Mr. Renati B.R. (leter etter formen) tar i mot favoritten, når han kommer ut av den første svingen, men det tror vi ikke de gjør. Hamre melder også om en forbedret utgave av Porfirio Bi til i kveld, og vi bankerspiller glatt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Vi går tynt

I to flotte varmblodsløp i hhv V65-2 og i den tredje avdelingen på Biri i kveld velger vi å gå tynt, og i den andre avdelingen står vi på duoen 5 Mohita og 9 N.Y. Love Game. Førstnevnte har det vært litt stang ut for nå på slutten, men vi tror ikke det er noen fare med formen på hoppa til Hans W. Storås.

Etter å ga gått i "dødens" i et V75-løp i den nest siste starten, ble det galopp 100 igjen i det løpet, og da gikk hun glipp av en 13-tid på en sprint. Etter det undertegnede kunne se sist, ble hun klippet beina på av Anita Valstad bak Fancy Tile inn på den første svingen, og da var den dagen spolert.

Hun spinner normalt til tet i kveld, og i fra den posisjonen har hun vel knapt tapt løp. Kai Johansen opp i kveld er spennende nok, og hun er latterlig lite spilt med kun 11% av innsatsene på seg. Sistnevnte gikk et løp på det jevne til femte på 15.8 i årsdebuten, men er trolig mye forbedret til kveldens dyst.

I et kvalifiseringsløp til Kriteriet i fjor var N.Y. Love Game helt enorm (vant på 15.5 full vei), og tilbake på det nivået i kveld, ser trolig konkurrentene kun bakskoene av 4-åringen til Bo Westergård til slutt. Vi synes ikke 11 Quickstile har vært som best nå på slutten, og vi synes han står kinkig til.

Teten gull verdt
I V65-3 er det svært høy klasse på en rekke av deltagerne, og når en hest som 4 Concorde W (høyt toppnivå), er nede som et sjettevalg i spillet, sier det sitt. Vi velger dog å stå på tre hester, og i fra tet er 2 Spider Bee (vi har vondt for å se at denne misser føringen), snakk om hesten å fange til slutt.

5-åringen vant et langløp på 18.2 i den nest siste starten, og han var i ferd med å avslutte strålende sist, før en galopp felte ham i den siste svingen (vi tror han ble sjenert av Open Del Rio). Hesten så bedre ut en noensinne i det løpet, og han er alt for lite spilt med 14% av innsatsene på seg i kveld.

Det var nesten så vi ikke trodde det vi så ved seieren på sterke 15.1 full vei til 11 Nora`s Dream (tidligere medsmyger som knuste gode Perfect Tabac i fra "dødens" i det løpet) i debuten for Bo Westergård, og hun må selvsagt tas på alvor i kveld. Positiv sist var 1 Selmas Classic, og han krysses også.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag