*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spillerne er på bærtur

Remix og Jomar Blekkan.

Det er ikke noe nytt at det vrimler av underspilte hester til V65-løpene på Leangen, men mandag er det ekstremt.

13.05.14 09:02

Ny uke og nye muligheter på spillefronten på trav og galopp, og først denne mandagen kan spillerne sette sine innsatser hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Halmstad i Sverige hvor den kan spilles både V4 og V5.

Det nærmer seg 17.Mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg på lørdag kan det spillende publikum i Norge spille til en V75-omgang på Gävle i Sverige, hvor en eventuell alenevinner kan vinne 58 millioner kroner. Nettavisen hviler aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Og all den tid 17. mai faller på en lørdag i år, er den hjemlige V75-omgangen flyttet til mandag 19. mai.

Det er en gnistrende meny sportssjef på Leangen Robert Jakobsen kan by spillerne på til kveldens V65-omgang i Trondheim og de underspilte hestene står nærmes i kø. Storfavoritten 12 LÖrage er blitt strøket i V65-1 og det gjør ikke saken bedre. Kveldens største favoritt er det dog fortsatt Jomar Blekkan som skal styre.

Helt overlegen på fart
Det handler om 10 Remix i V65-6/V5-3 og DD-2 og der er jeg enig med spillerne. I en ellers meget krevende omgang er Remix holdepunktet. Sist mandag varslet jeg for 1 Kvamdals Balder som også starter i V65-6 og det med rette da hesten vant. Men Remix henter garantert lett 20 meter på denne og når Kvamdals Balder er andrevalget i V65-6 sier det også litt om motstanden Remix møter. fartsmessig er fireåringen helt overlegen denne gjengen og Jomar Blekkan kunne også fortelle Nettavisen at hesten hadde fungert utmerket i et rutineløp i forrige uke. Det er ikke mer å snakke om. 10 Remix og Jomar Blekkan bankerspilles i V65, V5 og DD.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Order By Plane - nei takk!
Søndag 1. påskedag vant 2 Order By Plane til 41 ganger pengene og sørget for fest for Nettavisens tips. Jeg hadde markert for hesten på tre hester til tross for at hesten var et åttendevalg i løpet. Order By Plane fulgte opp det seiersløpet med også å vinne 28. april. Order By Plane blir kveldens nest største V65-favoritt, men i kveld skal vi spille hesten "bort". 5 Photoflyer blir omtrent ikke rørt i spillet i V65-4 og den hesten står på alle våre V65-bonger i kveld. Order By Plane går minst opp en klasse motstandsmessig i kveld og selv om vi har hatt kanonsuksess med å spille Kristian Lamøys hester det siste året, gjør vi ikke det i kveld, selv om vi naturligvis betaler for hesten på alle spilleforslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Sjokk fra Sørmo
Mandag 9/12-2013 og mandag 23/12-2013 bankerspilte undertegnede 8 Tverdals Frøkna (V65-2) på Leangen og hoppa innfridde begge gangene. For sikkerhets skyld vant også Tverdals Frøkna 30/12-2013, men etter det har det vært mye galopp og hoppa har ikke fungert som best. I V65-2 i kveld nede som et tolvtevalg og markert på under en prosent. Det er helt spinnvilt og 8 Tverdals Frøkna spilles på alle bonger i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Hysterisk form
Til tross for at hoppa underpresterte kraftig i sitt siste løp (20.april) blir 9 Staro Gardenia favoritt i V65-5. I det samme løpet var 11 Moni Vic 20 meter foran nettopp Staro Gardenia i mål og seksårshoppa til Arild Stubbmo fulgte opp med å spurte strålende til tredje i den påfølgende starten 28. april. Likefullt er Moni Vic nede som en treprosenter i V65-5 og dette kan være dagens delikatessevinner dersom det klaffer litt underveis fra ellevtesporet. Vår favoritt i V65-5 er for øvrig 7 Sif som ikke blir mer enn et fjerdevalg i løpet.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag