Spinner unna fra tet?

Vi tror både Lamborgini B.S. og Lovely Dancer sitter tidlig i front på Momarken i kveld. Isåfall skal det mye til for at de taper.

Klikk her for Nettavisens V5A-tips

En rød racerbil
Ja, det er det noe alle drømmer om. Etter å ha sett 6 Lamborgini B.S. sine to siste starter i Norge er vi stygt redd konkurrentene kun ser eksospotta til den røde Kolnes-traveren. Det er riktignok flere startraske hester på innsiden denne gang, men disse er trolig interessert i favorittens rygg. Måten hesten svarte ut gode Thrust Memphis på sist gjør at vi tviler på at noen kan nekte Åsbjørn Tengsareid å bokføre 4-åringens tredje strake seier i V5A-finalen.

I går satset vi på 18-årige Truls Glittum og Violet Kosmos som vår friske Drammensbanker. Unge Truls gjorde ingen feil, men ekvipasjen fikk dessverre unødig mye press i tet, og måtte strekke våpen mot mål til en tapper annenplass. I kveld har vi god tro på en annen kusk med ungdommens mot, nemlig 20-årige Stian Eilefsen bak 5 Lovely Dancer.

Den toppstammede vallaken radet opp tre strake seire med Eilefsen i sulkyen før det har blitt litt feil i de to siste startene. Denne gang står Lovely Dancer i et fint startspor, og den raske 4-åringen tar trolig tidlig hånd om taktpinnen - da tror vi på en meget fin sjanse for halvmillionær Lassie Blue Dancer`s førstefødte. Hesten viste veldig fine ting i seiersløpene, og med flere av de hardeste konkurrentene i leie startspor satser vi på en småfrekk bankervariant i et løp mange vil gardere flittig.

Storfavoritten strøket
I V5-innledningen har forhåndsfavoritten 1 Sporre blitt strøket, og bankeren til begge fagbladene forblir programhelt. Løpet åpner seg dermed opp og vi streker for fem hester - kanskje kan til og med undertegnedes nyinnkjøpte svenske vinne?

Flere gode kaldblodshester setter hverandre i stevne i V5-2, og vi tror seiersmaskinen 9 Trollgutt skal få litt å bestille. 1 Rubin har endelig funnet formen igjen, og den ferske V75-vinneren 4 Sindar er heller ingen kastekjepp. Den av de to som tar hånd om taktpinnen blir vond å ta seg forbi er vår spådom.

Etter at Lovely Dancer forhåpentligvis har ledet V5-3 hele veien skal elleve kaldblodshester i lavt grunnlag sette hverandre i stevne i den fjerde avdelingen. Vi tror det holder med tre streker i dette smakløse tidsløpet.

Ingen kan følge Lamborgini`n i siste, og dett var dett - på 45 rekker.

Så enkelt er det nok ikke, men vi mener det er gode sjanser for å komme billig igjennom - og spiller samlebong på det store forslaget. Lovely Dancer er en trolig vinner, men det er ikke noe sikkert stikk. Vi garderer derfor Westby-traveren med hhv 2 og 6 hester på de to minste forslagene.

Ekspertforslag
Våre tre spilleforslag er denne gang på hhv 135, 315 og 900 kroner.