Sportslig pangdag i Skien

Foto: Hesteguiden.com

Det er V75-klasse på flere av V5-løpene på Klosterskogen mandag. Sjekk våre V5-tips.

Det er altså sjelden god kvalitet på V5-løpene denne mandagen på Klosterskogen, og spillemessig er det klart interessant. Vi valgte til slutt å bankerspille i V5-5 i et løp utskrevet for ungdomsskusker. Ole Johan Østre (22) er en kusk vi har veldig sansen for. Østre har allerede bokført 37 seire i 2010 og går mot sin overlegent beste sesong noensinne. Mandag setter han seg opp bak vinnerhesten 2 Are Odin i V5-5 og selv om Moe Odin-sønnen møter et par skarpskodde konkurrenter i form av 1 Engesve Odin (kjøres av urutinerte Line Fjeldvik) og 6 Odins Tira (står langt ute på vingen her), så mener vi Are Odin har en strålende vinnersjanse fra sitt perfekte andrespor bak bilen. Are Odin har vunnet sju av sine 10 løp i år, og selv om hesten var langslått av Gomnes Tornado sist, så holdt hesten stilen helt til mål som tredje. Nest sist tok Are Odin en helenkel seier fra tet. Mandag er det i tillegg sprint, det er en fordel for fireåringen. Vi tror Ole Johan Østre tar sin seier nummer 38 (i Norge, har også vunnet to løp i Sverige) for året og at Are Odin tar sin åttende seier for sesongen og bankerspiller.
Rangering V5-5: A: 2 B: 1-6 C: 10-7-5-9-11-4-12-8-3

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Mange vinnerkandidater
Flott klasse er det definitivt på V5-1 der 2 Overlover kommer til å bli stor favoritt. Men vi har en veldig god følelse for 1 Nala Waltz her. Hoppa var riktignok kraftig under pari sist på Bjerke, men da ble det en altfor tøff åpning og den satt nok i beina til slutt. Nå er det sprint igjen, førstespor på Klosterskogen betyr tet eller lederrygg og da kan det bli helt perfekt for femårshoppa til Erik Korsvolla. Overlover var lysende nest sist da han tok ned ledende Broadwind etter en rakettspurt, sist gjorde Overlover et nytt toppløp i V75, men måtte da se seg slått av en smygkjørt Yankee Showboat. 9 No Name De Hess har trukket et fint startspor, og var så god sist at hun må regnes igjen. 8 Shaman Star M. galopperte seg bort i den første svingen i V75 sist. Spor åtte er vrient, men vallaken er god fra start. Toppform holder også 6 Spirit Scot, som spurtet flott til annen på Biri sist. Forusgjesten 5 Digital Program er heller ikke helt sjanseløs, gjorde en flott langspurt i Bergen sist. 11 Xavier var brenngod nest sist på Kloster, skuffet litt fra tet i Drammen sist, men kan snyte alle dersom det blir tempo i front. 7 Nikodemus K. er også i strålende form, men spor sju er vanskelig
Rangering V51: A: 1-2 B: 9-8 C: 5-11-7-4-12-10 D: 3

Blir overflydd?
Slett ikke verst kvalitet på V5-2 heller, og også her støter vi på en stor favoritt i form av 1 Invisible Power. Men sprint og innerspor gjør oss betenkte. NB. Invisible Power er strøket. Det kan være fare for at hesten blir overflydd og da er det sjanseartet, selv om vallaken holder knallform. Det er mange hester med fin form her og 4 Digital Recorder kan muligens få teten, og duger bra derfra. 5 Family Gun har møtt gode hester i hele høst, satt bom fast sist og holder fortsatt formen. 7 Malt Whisky var meget god på Charlottenlund sist og noterte sterke 14.2 over full distanse ved den anledningen. Litt usikker form er det på både 2 Tinita Surprise og 3 Velviano K, men fra fine startspor kan de være aktuelle dersom de største favorittene kommer feil på det. Heller ikke 9 Victory Bone trenger være helt sjanseløs, viste tegn til form sist i Årjäng.
Rangering V5-2: 4 B: 5-7 C: 2-3-9-8-11-10-12-6

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

Sportslig godbit
Virkelig fin klasse er det på V5-3 og klar favoritt for oss blir 1 Riccione Ås. Har riktignok vært strøket et par ganger nå, men meldes i orden igjen etter forkjølelse. Flotte betingelser med førstesporet og da kan Stenberg velge tet eller lederrygg. 3 Conway Holl vil nok prøve å kjøre seg til tet. Spurtet fint sist og drar klar fordel av sprint. Gottling-stallen holder fin form om dagen, likeså gjelder dette kusk Tom Erik Solberg. 2 Madam Lavec spurtet strålende på Bjerke sist og klarte nesten å innhente Vanity Rich. Kommer fra formstallen til Frode Hamre og må selvsagt regnes. 7 Last Speed Laday var sinnsykt bra på Klosterskogen femte sist, har ikke helt innfrid etter det. Men laddes muligens fra start mandag, og er jo en vinnerhest. 10 Buddy slo svært gode hester nest sist og går til mål alle dager i uken, men må nok ha tempo i dette løpet siden det er sprint. 11 Varenne S. får endelig et ryggløp etter å ha blitt prøvd i tet altfor mange ganger. 9 Leo kommer ut i regi Geir Flåten, passes på det. Og 4 Mazzetti var såpass bra sist, og må på bongen på den prestasjonen.
Rangering V5-3: A: 1 B: 3-2-7 C: 10-11-9-4-8-5-6 D: 12

Annonse: Grøstad/Lerum med over kr 150 000 innspilt den siste uken

Mange vinnerkandidater er det også i V5-4. Men vår favoritt blir 7 Fantastic Ås og Olav Mikkelborg. Vallaken er nok best på kapasitet i dette feltet, men spor sju på sprint er selvsagt litt vanskelig. Men igjen lukter det tempo i løpet, og fireåringen har en flott speed dersom han får ligge på rulle. 2 Mester Jacob holdt farten flott fra lederryggen på King Volo sist på Bjerke. Får nå Høitomt i vognen fra et flott startspor, og er selvsagt seiersaktuell. 3 Novize var sterk vinner nest sist på Bjerke og har trukket et fint tredjespor. 5 O.K. Cowboyland skuffet litt sist på Bjerke, etter et fint smygløp.Vi kan også se 8 Victorias Queen (varslet form sist), 1 America Hill (knallgod vinner 9. juni), 4 Non Stop M. (holder fin form) og muligens også 11 Goalpike (vinnerstinget?) som vinnere i et svært åpent spilleløp. Ellers kan 9 Lady Di Hill få et perfekt smygløp og hoppa var veldig god tetvinner femte sist.
Rangering V5-4: A: 7 B: 2-3-5 C: 8-1-4-11-9-10-6 D: 12