Sportspills traveksperter i knallform

Foto: Norsk Rikstoto

Det ble ny storgevinst på Bjerke onsdag og Sportspill har dermed spilt inn over 900 000 kroner siden lørdag.

Espen Edvardsen leverte strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107 897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162 700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Sportspill opplevde også en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230 000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650 000 kroner!

Dersom du ønsker å kjøpe andeler i Eksperten, klikker du på lenken under og der vil du finne andelslag til diverse trav og galoppløp de nærmeste dagene, inkludert lørdagens V75 fra Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisen og Sportspill leverer daglige tips til alle trav og galoppstevner, og står på hver eneste dag for å servere våre lesere de beste tipsene.