*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sprek lunsjbanker

Foto: hesteguiden.com

Patrik Fernlund lanserer et foreløpig tredjevalg banker i V4-spillet i lunsjen i Boden i dag, og det er selvsagt spennende.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utareidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Tirsdagen starter opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene i Boden i Sverige og i Drammen her hjemme, før det kan spilles til en V64-omgang til Jägersro på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang til Momarken i Østfold på kvelden.

Innlveringsfrister Boden
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i en av boksene under:

HTML EMBED

Patrik Fernlund leverte bunnsolide mot slutten av forrige uke. Under torsdagens V64-omgang på Åby bankerspilte han treoddseren 8 Bedas Chip i V64-1 og andrevalget 6 Harpos Swede Girl i V64-2 på samtlige bonger. I tillegg lansert femtevalget B.B.S.Sugarlight som sin soleklare DD-banker. Alle vant og kupongforslagene hadde gedigen verdi, men storfavoritten Red Adair Superb vant i V64-6. Uansett ble det flotte 1595 kroner penger tilbake på hans minste V64-forslag (innl.pris kr 180).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Suksessen fortsatte fredag. Tre av hans andelslag på Eksperten til V4-løpene på Solvalla fredag ettermiddag suste inn med fire rette og det betydde en utbetaling på svært hyggelige 41 549 kroner per andelslag. Fredag kveld var Patrik kanongod på kjempesmellen og 28-oddseren Vasquez Bob i V64-6. "9 Vasquez Bob (V64-6) är ingen tokig häst, senast kom galoppen när han hade mycket krafter kvar och härifrån kan det bli ett bra smyglopp, har kapacitet för att skrälla ordentligt" skrev Patrik og lanserte hesten som en dagens luringer. En kupong kom helskinnet gjennom på Kalmar fredag og tok hele sekserpotten alene og godt over 3 millioner kroner tilbake.

Fire systemspill på Eksperten (fire andeler a kr 1000 på hvert) inneholdt fem femmere og 64 firere og kunne kvittere ut solide 34 067 kroner på hvert. Ellers ble det fire firere på samtlige forslag. Ergo ble det svært solide 295 166 kroner innspilt på fredag. Det ble litt stang ut for Patrik på mandag (V4-bankeren Super Happy satt dog i boet), men det er nye sjanser til gevinster med Patrik denne tirsdagen, både i lunsjen i Boden og i V64-spillet til Jägersro på kvelden.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i en av boksene under:

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken
8 All American Class
(V4-3) har sett jättefin ut på slutet och senast visade han att isbana inte var några problem alls. Trots spåret ska han ha en mycket bra vinstchans och tränaren meddelar att hästen fortsatt tränar starkt.

Luringar
2 Krylling Frikk (V4-1) körs för första gången av Per Gustafsson som är en riktigt vass kallblodskusk och från spännande läge kan det bli seger!

7 Walter Bishop (V4-2) gör jämna och bra lopp hela tiden och med rätt resa kan det vara läge för seger nu.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.