”Sprengstoff” i V75`en!

Ja, Nettavisen har ”krutt” på lager, og singelstreker Frønes Arne, samt et foreløpig 6.valg i V75-finalen på Sørlandets Travpark.

Klikk her for gratis V75-tips

Klikk her for å laste ned program

Ukens V75-omgang avholdes på Sørlandets Travpark denne lørdagen med Arnt Paulsens Minneløp for kaldblodseliten, hvor 75.000 kroner venter vinneren som hovedoppslaget.

Det ligger hele 28 milioner å venter på en alenevinner denne lørdagen!

To bankere
Vi går i mot storfavoritten 1Tyri Pål og singelstreker fjerdevalget 13 Frønes Arne i den femte avdelingen, for sin trener og kusk Tom Erik Solberg. 4-åringen kommer ut etter litt pause og behandling, og skal være ”fit for fight”. På normal form skal det ikke være snakk om saken, og vi var aldri i tvil om å singelstreke den høykapable Lome Elden-sønnen under dagens forutsetninger.

Vår andre banker for dagen er av det mer spekulative ”slaget” Vi tror nemlig denne hoppa spinner til tet for en av landets beste ”voltekusker”, og leder dette løpet rundt om i V75-finalen. Det er nemlig ikke helt enkelt å hente meter på en kjapp sprint på Sørlandet. Vår ide i løpet står perfekt til, og har vist fin form over lengre tid, i til dels tøff konkurranse. Vi snakker her om et foreløpig 6-valg, som kun er markert på 15 % av kupongene! Les om denne her.

Åpent
Ja, nær sagt som vanlig når det gjelder hoppeløp, så ser det på forhånd meget åpent ut i den innledende avdelingen. Favoritten 12 Sjefslill slo til med et pangløp igjen i sin siste start på Sørlandet 23. september hvor hun sprintet flotte 26.0 Tjomslandtraveren er dog som kjent av den variable ”sorten”, og bred gardering synes som en fornuftig løsning.

Et flott sprintløp i den andre avdelingen, og vinnerkandidatene er mange. Vi stoler ikke helt på favorittduoen 1 Ocean Prince og 3 Luigi, som fort kan få det tøft til slutt dersom de kjører for hardt mot hverandre. Slett ikke umulig at det kan komme en smell her, og vi krysser av for hele åtte hester på de to største forslagene.

Er det så enkelt som at Luigi og Rune Wiig leder V75-2, rundt om?
Er det så enkelt som at Luigi og Rune Wiig leder V75-2, rundt om?

3*3
Ja, det tror vi fort kan være løsningen på hhv den tredje og den fjerde avdelingen. Mørtvedt Jerkeld og Moe Odin braker sammen i V75-3, og vi forventer et severdig oppgjør. Favorittduoen har gått steintøffe løp og vært strålende i hele år, og kanskje begynner det å røyne litt på nå mot slutten av sesongen? Kan det være slik at det kan dukke opp en tredjehest, som er på vei mot gamle høyder? Ja, både hest og kusk er noen fightere i ultraklassen ved full form, så helt umulig er det ikke! Les om denne ekvipasjen her

I den fjerde avdelingen skiller en duo seg ut i form av 4-åringene 3 Harry Ram og 8 Amazing Motion. Felles for dem begge er at de har vært ute i tøffe omgivelser i sine siste starter, og kommer nå ut med nyladede batterier etter litt pause. Vi tror det rekker langt med disse to på kupongene, og vi ser i grunnen kun innersporets Automatique A. som en reell utfordrer.

Innfrir forvandlingsnummeret igjen?
My Red Force har blomstret og vært enormt god etter at Andersen/Halle overtok treneransvaret, med to strake V75-triumfer nå på slutten som foreløpige høydepunkter. Ved denne anledningen er det dog opp til ”eksamen” og vi tør ikke helt å stole på den formtoppede Giant Force-sønnen. Nå går han opp en klasse og denne starten kommer litt tett på den foregående. Vi velger å spekulere litt forsiktig i mot, da oppgangen er formidabel ved favorittfall.

Lager My Red Force og Eirik Høitomt hakkemat av sine konkurrenter nok en gang, og tar sin tredje strake V75-triumf?
Lager My Red Force og Eirik Høitomt hakkemat av sine konkurrenter nok en gang, og tar sin tredje strake V75-triumf?

Ny Tipsklaff!
Ja, det ble det under gårsdagens lunsjtrav på Bjerke, og trofaste Nettavisenspillere kunne glede seg over god avkastning på sine investerte kroner. Alle tre spilleforslagene satt klokkerent, og de som satset 120 kroner fikk utbetalt pene 2.719 kroner. Overskuddet på de to største forslagene ble på hhv 2.359 og 1.039 kroner.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Forslagene denne lørdagen er på hhv 108, 432 og 2.268 kroner.

Er du ikke allerede registrert som Nettavisenspiller tar det deg bare et par minutter å gjøre dette.

Kjøp en kupong og følg løpene via vår live-oppdatering her på Nettavisen fra kl. 15.00, eller se løpene live på NRK2 kl. 18.00.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin