Gå til sidens hovedinnhold

Sprøtt og godt i V65

I tillegg til folkebankeren Moe Odin tror vi 1 Crisp leder fra start til mål på Bjerke i kveld.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kommer DD-tips

Vi tror mange av kveldens vinnere vil komme fra tet, og aller mest tro har vi på favorittduoen Moe Odin og Crisp.

11-årige 4 Moe Odin gjennomførte sin beste sesong noensinne i fjor da han vant utrolige 19 av 23 løp, og tjente over 2 millioner. Han slo svenskenes aldrende unikum Järvsöfaks ved flere anledninger, og troner nå på toppen av kaldblodstronen. Det er riktignok et meget flott felt som stiller på startstreken i V65-finalen i kveld, men vi blir overrasket om Odin ikke sporer hele veien.

I den fjerde avdelingen lar vi også vinnerhesten 1 Crisp stå alene på forslagene. 7-åringen fikk en nyttig gjennomkjøring etter pause sist, og i kveld ligger alt til rette for "tet og slutt". Vi tviler på at noen kan overfly den kjappe vallaken som har stått i førstespor bak bilen fire ganger tidligere. De tre siste har endt med seier, og vi spekulerer ikke på favorittfall denne gangen heller.

To til fra tet?
Mens Odin og Crisp blir klare favoritter har vi god tro på ytterligere to mulige tetvinnere som ikke pålangtnær blir like mye påaktet.

2 Fjeldstad Prinsessa synes vi var meget god etter lang pause sist, men seieren glapp da hun i stor ledelse mistet travet fullstendig på oppløpet - det viste seg i ettertid at hun hadde mistet en sko. I kveld regner vi med at skoene sitter på hele løpet, og med mesterkusk Asbjørn Mehla ved roret tror vi fort andrevalget vinner den tredje avdelingen.

I V65-2 blir kompatantene fra to uker tilbake, 1 Djuven og 11 Odin Blesen naturlignok hardt betrodd tross sjanseartede utgangsposisjoner. Også 9 Tyri Pål er et klart kryss på bongene, mens vår superluring heter 2 Bingstroll. Vi tror Knut Endre Lie sitter tidlig i tet med den røde traveren som tjente hele 174.000 og vant 5 løp i fjor. Vel i tet forsvarer 7-åringen seg godt, og med favorittene i vonde startspor kan det meget vel bli seier på sjettevalget som foreløpig kun er markert på 8 prosent av bongene.

Også i de to gjenstående V65-avdelingene håper nok 5 Royal Diamond (V65-1) og 1 Speedycane Ax (V65-5) å lede rundt om. Langtfra umulig at de kan klare det selvom vi tror det blir tøft å holde unna for skarpskodde konkurrenter. Vi dekker relativt godt opp i disse avdelingene i en omgang vi synes er rimelig oversiktelig.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag der de to minste er på 100 og 336 kroner. På det store forslaget til 1.340 kroner spiller vi en vanlig flat bong på 840 kroner i tillegg til en samlebong der vi spiller den minste bongen 5 ganger.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 19.30 i kveld