Spurtsterk dame slår til

Foto: Hesteguiden.com

I den siste starten spurtet hun sterkt til fjerdeplass i tøft selskap. I dag tror vi hoppa setter konkurrentene ettertrykkelig på plass.

Klikk her for V5-forslag Bjerke

Vi trår til med bankertips på en hoppe som ennå ikke har vunnet løp denne sesongen. I dag setter hun inn fulltrefferen når Bjerke arrangerer løp for andre gang av totalt fem dager på rad denne uken. 6 Touch Me Felicia (V5-3) er vårt halmstrå. I billig konkurranse står hun trolig med seier når dagens lunsjløp er i mål.

I tidsrommet 14/8-2/9 i fjor vant hesten til Drammenstrener Asbjørn Wright tre strake seire. Hun slo flere gode hester i disse oppgjørene. Senere på året ble hun skadet og det har tatt tid å få henne tilbake. Touch Me Felicia er kjent for å ha solide avslutninger i løpene sine. Så var også tillfelle i den siste starten der hun i overlydsfart avsluttet til fjerde bak den gode trioen Non Stop Laser, Dragostea Din Tei og Sno Long Boys. Mot enkel motstand skal hun vinne dersom hun får ryggløp. Dette løpet kjøres som en vennskapsmatch mellom amatørkusker fra Aalborg, Bergen og Bjerke. Det er bergenseren Erik H. Hordvik som kusker bankeren. Hordvik vant fire av nitten løp han kjørte i fjor og har dermed den nødvendige rutinen til å kunne ta vel vare på oppgaven.

Lever ekspertkupongene fra Sportspill her

Amatørkuskene kjører også i V5-1. Tipset til 3 National Legacy som avslørte form i den siste starten nettopp på Bjerke. Da avsluttet vallaken sterkt mot bedre hester enn hva han møter i dag. 11 Angels Pride har ikke hatt marginene på sin side i det siste, men formen er upåklagelig. 2 Livi Candy står perfekt til. Formen er fin og selv om hun vinner meget sjelden har hun en helt riktig oppgave nå. 6 Nelle Venue har møtt sterkere hester og skal kunne kjempe i fremste rekke mot denne gjengen.

Annonse: Øivind Grøstad melder om grønne lykter på et herlig spilledrag i V5-2 på Bjerke

2 Staro Dream On dukker opp etter pause. Var overbevisende på Sørlandet i den siste starten 13/6. Med tilsvarende innsats tror vi han vinner. Treneren uttrykker skepsis for at vallaken kan være litt tung i kroppen ennå og befaler garderinger. 7 Pia presterer gode løp hver gang. Hun skal regnes til tross for et vrient startspor. 4 Eva Lena Palema gikk bra etter galopp på Biri sist. Feilfritt kan hun ta karrierens første triumf. 6 Chakira Arvells meldes å trene bra. Hun er veldig kjapp fra start og kan lede lenge.

1 Storsjø Frøya (V5-4/DD-1) travet et flott prøveløp. Jeppe Juel har forventninger til sin hoppe i tiden som kommer. Hun står forlokkende til i dag og kan være i tet hele veien. 2 Komnes Lydia er ustabil. På sitt beste legger hun dette feltet bak seg, men har ikke vært til å stole på ennå. Sist torsdag måtte hun bite i gresset for forbedrede Frøken Kiodol i Skien. 9 Sandemoin avsluttet bra til annen bak suverene Sjurmin på Bjerke sist. Selskapet er ikke verre nå.

I V5-5/DD-2 skal 1 American Sine lede hele veien feilfritt. Hun hadde vunnet med åpning i et løp V75-vinner Valuable vant sist. 6 Pine News trener bra etter pause. Olav Mikkelborg beretter om at den talentfulle hesten har opertert bort en løs beinbit som har hemmet han over lengre tid. I den siste starten i juni ble han treer bak vår banker Victor Invalley og French Superb. 2 Ajvar er forbedret og står nydelig til. Kan vinne med rett løpsopplegg. 3 Antonio S.E. er en svenske i bra form.

Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 4-5)

Se løpene i dag kl 13.30 på Nrk2.