Sørlandsduo cruiser videre

Nettavisen singelstreker storfavoritten Låhne Trym på Sørlandet i dag.

Klikk her for gratis V5B-tips

Klikk her for å laste ned program

Øystein Tjomsland går mot sin beste sesong noensinne, og har en fantastisk fin flyt på stallen om dagen. Så langt i år har den fremgangsrike Sørlandstreneren brutt målsnøret først hele 89 ganger på 582 forsøk. Ca 3 500 000 har rullet inn på kontoene til fornøyde eiere, og det stopper nok ikke med det. Tjomsland driver en stor virksomhet med stort fokus på unghestene, og vil nok i årene som kommer prege resultatlistene på diverse unghestløp rundt om i det ganske land. I dag sender han ut et av sine seneste forvandlingsnummer, nemlig 2 Låhne Trym i V5-1B. Moe Odin-sønnen jakter sin fjerde strake, og mot svært overkommelig motstand har vi vondt for å se at noen kan stå i mot den seiershungrige fireåringen.

Åpent
Kapable 3 Defi D`Brazz og 7 C. Lindy L. utgjør favorittduoen i den andre avdelingen. Ikke hester til å stole på dette, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Vi ”låser” V5-3B på tre hester, og har god tro på å komme igjennom på det. 5 Haugdokka har en fin oppgave foran seg, og kan være et bankeralternativ med champion Høitomt ved ”spakene”

En spennende start gjør 3 Highway Hurricane i den fjerde avdelingen. 4-åringen kommer tilbake etter lang pause med uviss form. På kapasitet er det ingen i dette feltet som matcher Wiigtraveren, men Carmody Lobell-sønnen trenger muligens løp i kroppen, og da åpner løpet seg veldig opp.

Highway Hurricane og Rune Wiig gjør en spennende start i V5-3B.
Highway Hurricane og Rune Wiig gjør en spennende start i V5-3B.

V5B-rebusen avsluttes med et flott kaldblodsløp med hester spredt utover tre distanser. 14 Lin Svarten og 15 Trø Lyn er best på kapasitet, men det kan bli mange å runde i fra 40 meter tillegg, og vi ser ikke bort i fra at det kan komme en smell her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 378 og 1.134 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.