Gå til sidens hovedinnhold

Staker ut DD-kursen

Vi tar en sjanse og satser på svært underspilte 2 Euro Course i Dagens Dobbel-spillet på Momarken i kveld.

Klikk her for DD-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

De er to helåpne dobbelløp som Mysenovalen presenterer i kveld, og det kan bli meget høy odds.

I den første avdelingen blir 7 Ara Faks kjempefavoritt, men det er mer i mangel av noen andre å spille på. Ara Faks vinner trolig helenkelt feilfritt, men vi anser sjansen for at den feiler seg vekk som meget stor. Når de elleve konkurrentene har vunnet tilsammen 4 løp på over 200 starter denne sesongen skjønner man at løpet er helåpent dersom Ara Faks igjen tyr til galoppen.

Vi spiller Ara Faks banker på det lille forslaget, men tyr til en svært sjelden heldekkvariant på det store forslaget.

Flotte forutsetninger
Vårt klare drag i den andre avdelingen er fjerdevalget 2 Euro Course og Cato Antonsen. 7-åringen har vært meget god denne sesongen og jakter i likhet med Ara Faks årets femte seier. Recourse-sønnen har stått i dårlige spor bak bilen i alle sine fem siste starter, men likevel har vallaken bøkført to seire samt en annenplass bak gode Vincenza. I sin siste start galopperte han sogar bort en mulig seier i siste sving. Nå kommer hesten ut etter en drøy måneds pause, og han står helt perfekt til i grunnlaget...og sporet er helmaks.

Nei, vi kan ikke la være å satse på at formen er inntakt når hesten gir 38 ganger pengene selv mot favoritten i DD-1 (150.000 i omsetning).

På det store forslaget spiller vi derfor Euro Course banker mot alle hestene i den første avdelingen. Oddsene pr. kl. 14.45 er skyhøye. 70 mot andrevalget Myrviks Frida og ellers fra 115 til 716.

På lillebongen banker vi altså Ara Faks og spiller kun to hester i andre. I tillegg til Euro Course satser vi på en annen Recourse-vallak, nemlig 4 Splanky. Vi synes også den står fint til i kveld, og muligens kan Vidar Hop sikre seg teten. Da er 5-åringen med i kampen enten de velger å sitte der eller satse på åpning. Oddsen er finfine 35.

Vi synes favoritten 10 Keep On Perfect er overspilt. Danskeimporten har vunnet to bløffløp fra tet. Denne gangen må han bekjenne farge, og vi kan ikke spille til 6.5 mot Ara Faks.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to forslag på hhv 100 og 300 kroner som kan kjøpes her .

På det minste har vi rekkepris 50, mens vi på det store altså spiller Euro Course mot alle med 25 kroners rekkepris. Et meget spennende DD-spill som vi håper skal ytterligere forbedre vårt overskudd i denne flotte spilleformen.

Kjøp en DD-bong og se løpene på Nrk2 kl. 23.45 i kveld.