*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stålbanker i Bergen

4-årige Timian Best er i rivende utvikling og er for oss dagens sikreste vinner i en spennende rebus.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Bergen.

Klikk her for å se våre DD-forslag til Klosterskogen.

Å kalle en hest en klink vinner skal man være forsiktig med for alle travløp skal som kjent kjøres først, men nærmere en klink vinner enn 2 Timian Best i V5-4 kommer vi neppe. Moe Odin-sønnen har vist imponerende takter nå på slutten, og mot begredelig motstand i dag tror vi det ikke er snakk om saken. Etter å ha avsluttet friskt fra køen i et tøft V75-løp nest sist så 4-åringen lekker ut ved sin siste triumf, der han formelig danset fra de øvrige konkurrentene på tiden fine 30.7 Vi snakker her trolig om en hest som er klar for langt tøffere oppgaver enn dagens, og Håvardstun-traveren blir vår soleklare banker for dagen.

Storfavoritt i fare?
Sjansen for at 4 Neslands Balder i V5-finalen går på et nederlag tror vi er svært nærliggende. Moe Odin-sønnen har vunnet to løp etter å ha fått dirigert i labert tempo midtveis, og har allikevel mistet aksjonen til slutt. Fra et trangt spor på en kjapp sprint må trolig 6-åringen gå for full maskin hele veien, og da mistenker vi at den litt skjøre krabaten får stive bein til slutt. Brorparten av spillerne går i dag for samlebonger, og når Refsland-traveren er markert på godt over 90 % av kupongene sier det seg selv at det kan være snakk om en hyperinteressant V5 dersom våre antagelser skulle slå til.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

I en forholdsvis åpen V5-innledning har vi klart mest tro på duoen 1 C.C. Irre Star og 5 Feng Shui. Førstnevnte gjør en meget spennende start etter lang pause med ny kusk Rune Wiig, og kapasiteten er udiskutabel på Starchip Enterprise-sønnen. Sistnevnte står glimrende til i løpet, og Angus Hall-sønnen fortjener virkelig å få en seier snart.

Flere av hestene i den andre avdelingen holder V75-klasse, og vi ser frem til et spennende oppgjør. Seiersmaskinen 11 Spang Jo Best jager her sin tiende triumf for året, men Rigel Jo-sønnen vil trolig få hard kamp av en formtoppet duo i form av 1 Ulrik og 2 Skaffer Best. Helt borte er heller ikke tetløpende 4 Espeset Stjerna.

Litt småskummelt i V5-3, men våre utganger i løpet på det store systemet blir 4 Silver Midnight og 8 Mia Marrona. Førstnevnte var ute i tøffe løp før pausen, og Silver Pine-sønnen står i dag ypperlig til i løpet. Sistnevnte står litt kinkig til, men Barbeque-datteren holder absolutt toppform.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 1272 kroner. Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag