Stålbanker i Drammen

Foto: hesteguiden.com

Ja, Broadway Arvells er så nærme vi kan komme en klink vinner innen travet, og vi ser ingen grunn til å gardere den store favoritten.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Landets ledende travtrener Trond Anderssen hadde en flott dag på Sørlandet på lørdag, hvor han bokførte to V75-triumfer med hhv Baltic Jet og Lis Dalimo, og i kveld seler han med all sannsynlighet ut en ny vinner i form av 6 Broadway Arvells i den fjerde avdelingen. 4-årshoppa har utviklet seg voldsomt i ny regi, og innsatsen til tredje fra utvendig posisjon i JGP Hoppeavdeling på sterke 13.3 i den siste starten var av den solide sorten. Normalt er det ingen som nekter Victory Abroad-datteren føringen i dette løpet, og dersom Anderssen-traveren er frisk for dagen, ja så skal det ikke være snakk om saken.

To hester gjør opp?
Ja, vi har god tro på at vinneren er å finne på duoen 2 Eng Mari og 10 Rams Even i V5-3. Førstnevnte er en habil sprinter på sitt beste, og Humborstad-traveren som varslet form i den siste starten kan neppe få bedre forutsetninger enn dagens. Sistnevnte er klart best på kapasitet, og dersom formen er noenlunde intakt etter litt pause legger Pål Even-sønnen dagens konkurrenter bak seg.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Åpent, men formbomben i løpet utvilsomt 6 Theoblesa. Lanem Sjur-datteren leverte et oppløp det luktet svidd av til sølv på flotte 25.4 over en sprint i den siste starten, og dersom det skulle klaffe med fine rygger underveis, ja så speeder Kruse-traveren fort ned denne gjengen her.

V5-2: Litt vrient, men 3 Super Fun står nå til for å kunne vinne. Super News-sønnen gikk et strålende løp til fjerde på flotte 14.6 full vei i den nest siste starten mot svært gode hester, mens 7-åringen ble bortkjørt etter alle kunstens regler sist. Mot passende motstand, fra et flott spor bør det dreie seg om en topp vinnersjanse.

V5-5: Småskummelt, og vi garderer bredt. Mye av spillet ser ut til å falle ned på duoen 9 Piril Knotten og 10 Thess Mina, og de kan vel ikke akkurat få merkelappen stabile. Galoppen ser ut til å være en gjenganger for dem begge, og en hest som 8 Omer Borken er således veldig spennende som en foreløpig 10-prosenter i spillet. Bork Rigel-sønnen har hevet seg et hakk i ny regi, og dersom favorittene skulle rote seg bort, tror vi den borkete 5-åringen står nærmest klar til å overta.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 1200 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!