Stålbanker i V65?

Foto: hesteguiden.com

Uranium var enorm i den siste starten, og vi kan ikke se hvordan han kan tape i Eskilstuna i kveld!

Etter at lunsjtravene til Axevalla i Sverige og i Drammen her hjemme er over denne tirsdagen, er det Eskilstuna i Sverige med V65 og Forus med dobbel V5 som er banene vi kan spille til på kvelden.

Les også:Fighter i lunsjen!
Les også:Kongen vinner?

På den andre siden av kjølen kan Stig H Johansson og Erik Adielsson fort bli de store navnene på kveldens kjøring i Eskilstuna, og i de fem første avdelingene kommer de til start med hester som har solide vinnersjanser. Vi har stor tro på at de vinner noen løp, men vår hovedbanker dukker opp i V65-6.

Da snakker vi om 5 Uranium som var rågod i den siste starten der hun dundret på i dødens, og vinnertiden ble sterke 12,8/1640 meter. Det verste var at det var bra med krefter igjen i målgangen, og Lasse Punkari kunne fortelle at han aldri hadde kjent henne bedre under oppvarming den dagen.

Perfekt spor bak bilen, beste kusken, beste hesten, og perfekt inne i løpet i kveld. At distansen er 2140 meter denne gangen er bare en fordel da hun er sterk som bare det, og vi kan ikke se hvordan Uranium skal tape dette løpet. Dyktige Lasse Punkari kusker i dette amatørløpet, og da er hesten i de beste hender.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
1 Strosa i V65-3 er en hoppe de har holdt høyt lenge hos Stig H, men det har trøblet for henne til tider. I den siste starten vant hun meget enkelt etter litt pause, og rapportene fra Reijo Liljendahl er at hun trener meget bra hjemme på gården. Det var bra med krefter igjen ved seieren sist, og voltestart i kveld skal ikke by på problemer.

Når Adielsson skal lede volten er det nærmest tetgaranti når du har en startrask hest, og distansen denne gangen er 1640 meter. Det virker for oss som det bare en fordel da Lindy Lane–datteren som har mye fart i beina, og selv om hun støter på eldre hester denne gangen, tror vi på en topp vinnersjanse (og vi bankerspiller).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
4 Dear Jackie i V65-1 kommer ut etter 3 ½ mnd pause, og trenger normalt løp i kroppen. Forutsetningene er dog helt perfekte med bra spor over 1640 meter, og som en foreløpig 12-prosenter i spillet synes vi hun skal krysses tidlig. Kjører Hans-Owe Sundberg til fra start så sitter de i tet, og er det noen grunn til å slippe da de verste konkurrentene står i bakspor?

Selv om Sundberg til tider er litt defensiv når han kommer ut etter pause med sine hester tror vi han prøver å kjøre foran med Dear Jackie i kveld, og da kan hun faktisk lede dette løpet rundt om. Favoritten som står i bakspor er helt avhengig av ryggløp i det lengste, og Kihlström kjører neppe frem utvendig. Får du tryllet bort en 500 meter midtveis Sundberg, tror faktisk vi du kan sitte bak en vinner.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.